Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit érthet az alatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit érthet az alatt a barátnőm, hogy "nem fejlődik" a kapcsolatunk? Főleg nők segítségére lenne szükségem!

Figyelt kérdés
Mostanában ez a baja, és megmondta, hogy szeretné, hogy változtassak. Gondoltam, hogyha megkérem, hogy költözzünk össze, az elég nagy "fejlődés" lesz egy időre, de rosszul sült el a dolog, mert én lettem a hülye, hogy hogy jut ilyen hülyeség az eszembe, mikor pont most mondta, hogy "sehol nem állunk lelkileg". Akkor most mi van??? Mit akar fejleszteni? Mit csináljak, hogy jó legyen a lelkének?
2011. dec. 11. 22:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom megfogalmazni, mert magam sem értem, de az a lényeg, hogy felszínes dolgokról beszélek vele, és azt se tudja, mit érzek, meg nem is mutatom ki, meg ilyenek. De ez nincs így, csomót szoktam vele beszélgetni.
2011. dec. 11. 22:21
 12/26 anonim ***** válasza:
Én lányként mondom, hogy gőzöm sincs mi baja van? XD
2011. dec. 11. 22:22
 13/26 A kérdező kommentje:
Ő 20, én 25, kb. egy éve vagyunk együtt.
2011. dec. 11. 22:23
 14/26 körömlakk ***** válasza:
ha valaki szakitáson gondolkozik sokszor áttereli a másikra a dolgokat...mintha a másik lenne hibás!nem lehet hogy vaalki más is képben van?
2011. dec. 11. 22:25
 15/26 körömlakk ***** válasza:
mert például ha fejleszteni akarná a kapxcsolatot akkor egy összeköltözésnek örülnie kéne.... nem epdig h "de hülye vagy"
2011. dec. 11. 22:26
 16/26 anonim ***** válasza:

KÉRDEZZ

Arról, hogy milyen volt a napja, mondd neki, hogy "fáradtnak tűnsz, mi a baj?"

Meséld el egy ksiebb problémádat mondjuk a suliban/munkahelyen etc.

NYISS FELÉ

És mondd el neki, hogy szereted, és tényleg szeretnéd, hogy ez a kapcsolat működjön.

17/26 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy nincs más, és szerintem szakítani se akar, csak hisztizik. De tényleg tanácstalan vagyok, hogy hogy lenne jó neki.
 18/26 A kérdező kommentje:
az összeköltözésre azt mondta, hogyha majd felkészültünk rá, de most épp hogy nagyon fejletlenek vagyunk:D ki érti a nőket...:D Amúgy lehet, hogy tényleg nem vagyok elég figyelmes, ilyen "milyen napja volt" apróságok elkerülik a figyelmemet
2011. dec. 11. 22:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha látod rajta, hogy nagyon fáradt/feszült, kerdezd meg, hogy kér e teát, masszírozd meg, mond neki, hogy jól néz ki-szeretlek, vidd el moziba/étterembe/sétálni, süssetek együtt vmi finomat, nézzetek filmet együtt egy nagy adag pattogatott kukorica mellett, locsizzatok együtt, aztán később szerintem már természetesek lesznek ezek a dolgok. Csak nem fogsz olyan felszínesnek tűnni. Vagyi én örülnék ezeknek a dolgoknak. Aztán kérdezd meg még egyszer az összeköltözést. Szóval szerintem is az lehet a baja, hogy nem foglalkozol vele eleget. Vagyis annyit biztos nem, amennyit ő szeretne.

17/L

2011. dec. 11. 22:37
 20/26 anonim ***** válasza:
Néha bújj oda hozzá, öleld magadhoz, adj neki sok puszit/csókot, aztán csak érzi majd a változást.:)
2011. dec. 11. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!