Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok belőle 'kikeveredni'. Mi lenne a helyes?
Hallod kicsilány, rettentő felszínes vagy. Szakítottál vele mert fiatalabb? Meg hogy megnéznek az utcán?!
Hallod... Szerintem felejtsd el a srácot.
Az a baj, hogy te nem érdemled meg őt. Ilyen felszínes gondolkodással inkább kerüld el...
Szeretett, tenyerén hordozott, becsült és te kidobtad azért már mások ezt meg azt mondták.
Olvasd vissza amit írtál és mélységesen szégyeld el magad.
Pont tegnap volt a discovery-n egy házaspár. A férfi 30 évvel fiatalabb volt a nőnél.
Na az már durva! Megszólták őket meg minden és még ők csináltak viccet a dologból...
"Tudom ha összejönnénk mindenki azt mondaná 'úr isten, te meg az Ábel!?'. Nem akarok mások véleményére adni, de nem tudom megtenni." Ez egy remek paradoxon.
Gyakorlatilag azzal áltatod magad, hogy nem figyelsz a körülötted lévőkre, de a valóságban más nem is nagyon számít neked...
Tényleg szégyelld magad... Nem tudok ehhez mást hozzáfűzni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!