Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is 30-40 évesen lesz majd 20 éves barátnőm?
látatlanba megmondom neked, hogy azokban a férfiakban egy közös van
a cash
nem hinném, hogy főiskolás csajok csóró vénemberekkel állnának le
amúgy is a pénz fiatalít és szebbé tesz a lányok szemében
34évesen NEM érzem magam "vén kiégett fazonnak".
Ez olyan mintha Én téged egy 20éves taknyos kis g.e.c.inek titulálnálak aki sz@rt se tud az életről.Lehet hogy egy kis létszámú puccos magániskolába jársz,de az kitűnik hogy agyat nem osztanak ott sem.
A jelszó EGZISZTENCIA+élettapasztalat. Ez az ami neked még nincs viszont a veled egykorú pi.csákat vonzza mint a mágnes.
ui:2025ben egy vég kiégett vén .e.c.i. leszel,még mindig csaj nélkül.Hihihi
Ez azért általánosítás, de tényleg a lányok 3-5-10 évvel idősebbet választanak.
20 éves lányhoz pont illik egy mai 30 éves pasi...ezt komolyan mondom.
a 20 éves fiúk még tényleg nem elkötelezettek egy komoly kapcsolatra, még élni akarnak.
Ha belegondolsz egy 23-25 éves lány már férjhezmenni akar, egy 23-25 éves fiú meg még szórakozni, csajozni, de elkötelezni magát biztos nem!
Csak azt ne mondd h ez nem igaz.
Amúgy én 27 leszek (nő) és volt 10 évvel idősebb párom, de tetszettem fiatalabb fiúnak is. De ha megfigyelek egy átlag 27 éves pasit, KIZÁRJA H NEKI 27 ÉVES BARÁTNŐJE LEGYEN, mert ő 20-23 évesek között keresgélnek...
ne mondd h ez nem igaz! Mert ez így van. Nézz meg egy társkeresőt vagy az ismerőseidet.
Nagyon ritka de előfordul h egyidős lányt keres egy 35-28 éves pasi.
Egy 30-40 éves pasi már nem akar új kalandot keresni, hanem 1-nél akar maradni. A csaj meg mivel tapasztaltabb minden téren (nem csak a szexben), úgy általában akkor tud kitől tanácsot kérni stb. Meg minden tekintetben jobbak! Én elbeszélgettem pár huszonévessel és általában vagy arról beszélnek, hogy ki volt meg nekik, a kocsmáról, hogy ki kit vitt haza, ki volt részegebb vagy valami autós filmről. Egy érett ember meg az életről beszél. Énnekem is érettebb pár kellene pl igen egy 30-as aki gyereket szeretne, mert én már szeretnék már, tervezgetni, laksát venni/építeni stb. Ez a titka. (Legalábbis nálam).
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!