Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem is 30-40 évesen lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem is 30-40 évesen lesz majd 20 éves barátnőm?

Figyelt kérdés
A főiskolán az összes kb velem egykorú jó csajnak tőle legalább 10 évvel idősebb csávója van. Nem akarok messzemenő következtetéseket azért levonni mert ez egy elég kis létszámú magániskola, viszont többször is ezt a szindrómát látom máshol is, és igazából nem értem mi a jó abba ha valaki egy vén kiégett fazonnal van, nem hiszem, hogy annyival többet tudna meg szerintem egyáltalán nem is illik hozzájuk.
2011. dec. 11. 18:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Néha hihetetlen, hogy honnan tudják ezeket az embereket kikukázni..
2011. dec. 11. 18:16
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

látatlanba megmondom neked, hogy azokban a férfiakban egy közös van

a cash

nem hinném, hogy főiskolás csajok csóró vénemberekkel állnának le

amúgy is a pénz fiatalít és szebbé tesz a lányok szemében

2011. dec. 11. 18:18
 3/13 A kérdező kommentje:
nekem is van pénzem,és?
2011. dec. 11. 18:20
 4/13 Kondor Judit ***** válasza:
79%
"igazából nem értem mi a jó abba ha valaki egy vén kiégett fazonnal van"Ha a csajnál a fiú 10évvel idősebb az már kiégett?Szerintem nem,nekem is volt 10 évvel idősebb párom és nem volt kiégve.Mert a 30-40 év az nem öreg.Én 38 vok akkor már vénnek számítok?
2011. dec. 11. 18:21
 5/13 A kérdező kommentje:
fogd fel akkor a kérdést iróniának
2011. dec. 11. 18:24
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
apakomplexus
2011. dec. 11. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
21%

34évesen NEM érzem magam "vén kiégett fazonnak".

Ez olyan mintha Én téged egy 20éves taknyos kis g.e.c.inek titulálnálak aki sz@rt se tud az életről.Lehet hogy egy kis létszámú puccos magániskolába jársz,de az kitűnik hogy agyat nem osztanak ott sem.

A jelszó EGZISZTENCIA+élettapasztalat. Ez az ami neked még nincs viszont a veled egykorú pi.csákat vonzza mint a mágnes.

ui:2025ben egy vég kiégett vén .e.c.i. leszel,még mindig csaj nélkül.Hihihi

2011. dec. 11. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, de remélem nekem igen :) egyet értek veled!
2011. dec. 11. 19:37
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Ez azért általánosítás, de tényleg a lányok 3-5-10 évvel idősebbet választanak.

20 éves lányhoz pont illik egy mai 30 éves pasi...ezt komolyan mondom.

a 20 éves fiúk még tényleg nem elkötelezettek egy komoly kapcsolatra, még élni akarnak.

Ha belegondolsz egy 23-25 éves lány már férjhezmenni akar, egy 23-25 éves fiú meg még szórakozni, csajozni, de elkötelezni magát biztos nem!

Csak azt ne mondd h ez nem igaz.

Amúgy én 27 leszek (nő) és volt 10 évvel idősebb párom, de tetszettem fiatalabb fiúnak is. De ha megfigyelek egy átlag 27 éves pasit, KIZÁRJA H NEKI 27 ÉVES BARÁTNŐJE LEGYEN, mert ő 20-23 évesek között keresgélnek...

ne mondd h ez nem igaz! Mert ez így van. Nézz meg egy társkeresőt vagy az ismerőseidet.

Nagyon ritka de előfordul h egyidős lányt keres egy 35-28 éves pasi.

2011. dec. 11. 20:01
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Egy 30-40 éves pasi már nem akar új kalandot keresni, hanem 1-nél akar maradni. A csaj meg mivel tapasztaltabb minden téren (nem csak a szexben), úgy általában akkor tud kitől tanácsot kérni stb. Meg minden tekintetben jobbak! Én elbeszélgettem pár huszonévessel és általában vagy arról beszélnek, hogy ki volt meg nekik, a kocsmáról, hogy ki kit vitt haza, ki volt részegebb vagy valami autós filmről. Egy érett ember meg az életről beszél. Énnekem is érettebb pár kellene pl igen egy 30-as aki gyereket szeretne, mert én már szeretnék már, tervezgetni, laksát venni/építeni stb. Ez a titka. (Legalábbis nálam).

23/N

2011. dec. 11. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!