Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egyáltalán nem szeretem, hogyan mondjam meg neki, hogy közben ne bántsam meg?
1 hónapja összejöttem egy fiúval, nagyon ritkán találkoztunk, mert elég elfoglalt és soha nem volt rám ideje. Tegnap lefeküdtem vele, de mégse éreztem semmi érzelmet, semmi vágyat, se romantikát, pedig ő volt nekem az első. Rá kellett jönnöm, hogy nem szeretem őt. Hogyan mondjam meg ezt neki, hogy közben ne bántsam meg?
15/L
Akkor ezek szerint ő se biztos, hogy szeretett? Nem lehet, hogy csak a szex miatt volt veled?
Amúgy meg szerintem biztos azt fogja kihozni a szakításból, hogy rossz volt az ágyban és ezért szakítasz vele, szóval szerintem ezt is tisztázni kéne majd.
Úgy már más, de ha az én barátnőm 10 perc sétára lakna, akkor én most elköszönnék, és már itt sem lennék a gép előtt! :):)
Hogy lehet valaki ekkora szar, hogy egy 15 éves csajt megvárakoztat? ...
Köszi ez jól esett :)
am. akármennyire is k*vának fognak nézni, az se jobb, ha nem szeretem és mégis együtt vagyok vele...
igazad van kedves kérdezö. az hoyg lefeküdtél vele a te dolgod,ha meg ö szakitás után kiteregeti,akkore gy semét bunkó,amugy meg letagadhatod simán...mondd azt hoyg iyg akar visszavágni neked a miért kidobtad.
ha nem szeretd ne légy vele,egyikötöknek sem jó.
a megbántását nem uszod meg....
de hosszu távon jobb lessz igy.
Leírom teljesen érthetően a dolgokat...
Április 18-án találkoztunk, összejöttünk, aztán megbeszéltünk egy következő találkozót, következő péntekre, mert mondta, hogy nem ér rá, én megértő voltam, mert gondoltam biztos tanul, meg ilyenek, mert rosszul áll irodalomból, de mikor következő héten se keresett és nem válaszolt az sms-eimre, akkor már eléggé kivoltam, május 15-re megbeszéltem vele egy találkozót, itt nálam, és akkor történt meg a szexuális kapcsolat... Ekkor jöttem rá, hogy nem szeretem és kár volt várni rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!