Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit az, ha egy szemely nem torli ki az exetol kapott smseket honapok mulva sem? Vagy csak sima emlek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Emlék..

nekem is van vagy 4 exemtől sms-eim. Jelenleg van párom és mégsem vagyok egyik exembe se belezúgva.. :)

2009. máj. 16. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem is vannak....voltak...ugyanis egyre kevesebb

csúnyán megbántott és véget lett...nagyon fájt és jól esett emlékezni hogy milyen szép is volt...vagy 2 sms még most is megvan, sőt még 1 kép is (az első közös kép rólunk)

de már csak emlék

2009. máj. 16. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem kb 100-120 sms-em van az exbarátnőmtől, és eszem ágában sincs őket törölni. ha a jelenlegi szóvá tenné, akkor megmondanám, hogy nem vagyok hajlandó. Ráadásul az övéit is megőrzöm. egyszerűen jó őket visszaolvasni, ha olyan a hangulatom.
2009. máj. 16. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is pár.. sztem semmit nem jelent.. elmosolyodok ha beleolvasok.. vagy épp emlékeztet arra hogy hogyan ne csináljam legközelebb.. :) nemtom hogy a barátnőmet zavarja e.. nem olvasta őket.. de igaziból kell ennyi "magánélet" egy kapcsolatban.. sztem..
2009. máj. 16. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindig bennvoltak a pasijaim sms-ei, de az összesé :D

aztán új számom lett, új telóm, és elvesztek, de amúgy is kitöröltem volna őket... a mostani barátommal 1 éve vagyok együtt és még a kapcsolatunk elején én töröltem ki saját kezüleg az sms-eit a volt nőjétől... minek az oda? most gondoljatok bele elolvassa: annyira szeretlek kicsim.. stb... aztán eszébe jut az ex, meg stb.stb. ez nekem nem kellett...inkább kitöröltem őket, persze a barátom engedélyével:)

2009. máj. 16. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem jelent. Nekem is vannak még üzijeim, de mivel útközben telót cseréltem, így nem is tom olvasni őket és a legtöbbet már kitöröltem. Szerintem ez személy függő, hogy kinek mit jelent vagy sem.
2009. máj. 17. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!