Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem? Újból belémszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem? Újból belémszerethet egy csaj ha kb 4-5 honpja volt belém szerelmes?

Figyelt kérdés
kb 4-5 hónappal ezelőtt szerelmes volt belém 1 csaj, de én nem viszonoztam, ugyh minden annyiban maradt. aztán kb 1 hónap mulva már lett egy pasija, akivel nem volt sokáig 1ütt(kb 1honap). és már kb. 3-4hete szingli. és az a helyzet, h nekem nagyon megtetszett és beleszerettem. Szerintetek van esélyem h visszaszerezzem? Vagy ha kb4-5 honapja szerelmes volt belém, akk lehet az ismét ilyen rövid időn belül? légyszui irjatok!
2009. máj. 16. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szerelmes volt, akkor az nem múlik el ilyen "gyorsan". Szerintem lassan közeledhetsz felé, a régi érzelmeket könnyű újra lángra lobbantani. Ha még se sikerül, akkor az nem is szerelem volt. Sok sikert! :)
2009. máj. 16. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem van eselyed :)
2009. máj. 16. 13:40
 3/4 anonim válasza:

Szia! Szerintem nem veszítesz semmit, ha megpróbálod elmondani neki, hogy most mit érzel.

Pár hónapja bevallottam egy srácnak, hogy többet érzek iránta, mint barátság, de akkor nem tetszettem neki, csak kedvelt. Akkor úgy döntöttem, hogy szakítsunk meg minden kapcsolatot, abban a reményben, hogy így könnyebb lesz kivernem a fejemből. Ez 7 hónapja történt. Eljártam azóta másokkal, de igazából azóta is arra várok, hogy egyszer meggondolja magát, felhívjon vagy írjon vagy bármi.

Ha egyszer tényleg szeretett az a lány, akkor többé nem tudja semmissé tenni az érzéseit. Persze lehet, hogy makacs és akkor már azért se.

Ha tényleg beleszerettél ne add fel az első nemleges válasznál!

Szurkolok nektek!

2009. máj. 16. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:

hát rajtam nem fog mulni... megteszek mindent

ja, és kössz a biztatást :)

2009. máj. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!