Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes emberek szerint ciki, ha valaki 16 éves létére nem jár pasival, hanem a tanulás is fontos?
Az, hogy van e pasid nem a tanuláson múlik. Az, hogy órán figyelsz és délután mielőtt elmész barátnőzni megírod a leckéd aligha kizáró ok egy fiúnál. A gond lehet mégis a külsődben vagy ami nem azt jelenti hogy ronda vagy hanem pl. az öltözködésed lehet nem túl jó vagy ilyesmi.
Figyelj oda a megjelenésedre, már felvehetsz magassarkút, nem a legbrutálisabbakra kell gondolni, meg csini ruhák, kis smink stb. Ilyeneken múlik, hogy menő lehetsz e nem azon hogy van e leckéd.
Ahogy már írták, a kettő vastagon nem zárja ki egymást. Attól, hogy valakinek fontos a tanulás, egyáltalán nem kell elzárkózni a pasiktól, buliktól. Nálunk is mentek a bulik (osztályszinten is, jó volt a közösség), sokaknak volt kapcsolata, hosszú éveken át tartó, s 90% fölött volt az egyetemre való bejutás aránya. Én is jártam hétvégente bulizni, végig volt párom a középiskola alatt, s nem esett nehezemre a kitűnő érettségi és az orvosi egyetemre való felvételi.
Szerintem itt azzal van a gond, hogy egyrészt agyhalott a környezeted, másrészt te is növeled a stréber sztereotípiát azzal, hogy a tanulást hangoztatod. Legyél velük barátságos és kedves, menj el velük ide-oda, az, hogy te tanulsz is mellé, nem fogja őket zavarni ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!