Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Lassan 1 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Lassan 1 éve vagyok együtt a barátommal együtt is élünk!

Figyelt kérdés

voltam már vele 3 évet de aztán szakitottunk és 2 év után megint össze jöttünk!

az van hogy ö dolgozik reggel 7-8tól este 4-5 ig

soha nem megyünk sehova se mozi még sétálni sem

elegem van ebböl hogy ithol ülök egész nap fözök mosok takaritok és emellet ugy bánik velem mint 1 kutyával

le se sz@ar nem foglalkozik velem üvölt mindig idegbetegeskedig egyszóval kibirhatatlan haza jön és állandóan xbox.ozik!abbol van elegem h egész nap ebnt ülök a háza nem megyek soha és ez öt nem érdekli montam neki szépen is csúnyán is de sehogy nem érti meg!

mit kéne csinálnom?ha megmondom neki h vége akkor ugy is megsajnálom meg látom ahogy elmegy innen össze pakol és ugy is szolok neki h na maradjon

ja és emelett iszik is nagyon ritkán elég ha 1 sört iszik és agressziv durva lessz kiabál ha nem ugy van vmi ahogy ö azt akarja!ja és mostanság elég sokat füvezik!

nah szerintetek???????????????????

2009. máj. 16. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vagy húsdarálóba vele.

Vagy: próbáld ki, hogy nélküle csinálsz programot, aztán meglátjuk mit szól hozzá.

Bár én azt mondom, ez így nem élet.

Az én ex férjem is csak dolgozott, hazajött, nem segített semmit, csak a focit nézte a TV-ben, én meg csak a cselédje voltam. Ő nem ivott és nem füvezett, nem volt agresszív, de még így is sikerült neki az önbecsülésemet és az önbizalmamat a béka seg-ge alá küldeni.

Szerintem akkor jársz a legjobban, ha lelépsz tőle.

2009. máj. 16. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Figyelj, úgy veszem rajtad észre, hogy boldogtalan vagy. Akkor viszont neked kell tenned valamit, hogy ez ne így legyen. Mitől ilyen üvöltős, idegbeteg a párod? És miért nem foglakozik veled? Ennyi erővel akkor élhetne egyedül is. Te nem jársz el dolgozni? Otthon vagy egész nap, elhiszem, hogy kimozdulnál, főleg hogy itt a jó idő, és egy jó kis séta a szabadban fagyival, már az is elég lenne, békességben ugye? Mondd el neki még most az egyszer, hogy szeretnéd ha változtatna magán, mert így nem vagy boldog, és előbb - utóbb meg fogod utálni őt is, az együttélést is, mindent. Szexel hogy álltok? Esetleg még akkor lehetne vele beszélni, szex után, amikor lehiggadt és talán nem üvölt. Valamit csinálj, mert ez így nagyon nemjó!
2009. máj. 16. 10:11
 3/13 anonim ***** válasza:
menny el egyedül amikor ő dolgozik a barátnőiddel. Ha hétvégén nem dolgozik akkor kérd meg szépen hgy segítsen neked a házimunkába, és ha ezek nem mennek akkor higgadtan mond meg neki hogy mi a problémád és hogy ha nem ért meg akkor inkább ne szenvedj mellette.
2009. máj. 16. 10:14
 4/13 A kérdező kommentje:

egyedül hova menjek?

mehet néha de egyedül mit csináljak én?

sexel?sehogy nem állunk 1 héten egyszer van sex az is gyors menet

galérián vagyuk és nem megy ugy mert recseg ropog

de 3-4 napja egyedül vagyunk ithol és akkor sem semmi!jó formán már megsem ölel semmi!

NAGYON BOLDOGTALAN VAGYOK!annyiszor montam már neki

h mi a bajom és mindig csak annyit tud h én vok a hibás stb...persze ez nem igy van jó mikor kihoz a sodrombol akkor csúnyán beszélek vele és kiabálok mert olyanokat csinál meg mond h fejre állok tölle!

mitöl agressziv?ö midnig is ilyen volt 21 éves olyan 16-17 éves alkesz volt majdnem minden nap ivott a haverokkal rendörségi ügye is volt

agressziv és mindig kiabál

nem tud a játékban sem veszteni sokszor nem merek hozzászolni mert tudom h leugass a fejemet!

én meg nem fogok az egész nyaramat igy letudni h itt a jó idö és egész nyáron elmegyek 1-2 strandra és kész

ezelött 2 évig volt 1 másik kapcsim az is ugyan ilyn volt söt még rosszab!ott még öltözni sem öltözhettem mini szoknyát nem vehetem föl sem melles fölsöt és azért meg vannak az adottságaim hozzá h igy öltözzek

nem tudom h mit kéne tennem!

2009. máj. 16. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott! Inkább légy egyedül, de boldogan, mint egy szar kapcsolatban amiben boldogtalan vagy! Vagy mondd neki hogy tartsatok 1-2 hónap szünetet, ne találkozzatok, és döntse el mennyire vagy neki fontos, mennyire hiányzol neki. Szüleidhez nem tudsz elmenni egy kis időre? Hidd el ez talán rendbehozná a dolgokat. Az iylen pasiknak az kell, hogy egy ideig egyedül legyenek, majd rájön milyen rossz nélküled! TÖRJ KI A SZARBÓL!!!
2009. máj. 16. 10:42
 6/13 A kérdező kommentje:

szüleimnél élünk!

és az a baj h elkezd pakolni megsajnálom!!

2009. máj. 16. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De mit sajnálsz rajta ha boldogtalanná tesz téged??? Akkor minek tetted fel a kérdést? miről beszélünk?
2009. máj. 16. 11:47
 8/13 A kérdező kommentje:

tudtam h felteszek egy kérdést és jönni fognak ilyen emberek mint te!

igen boldogtalanná tesz stb..

de akkor is látom h összecucozik meg azért már megszoktam meg valahol bisztos érezk iránta és tudom h sirni fog megi ilyenek!

de ilyen válaszolok mint te vagy lécci inkább ne is irjatok!a többieknek meg nagyon köszönöma választ!aranyosak vagytok h véleményt irtok!

2009. máj. 16. 12:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a szüleid már rég kirúgták volna a pasast. valószínű ez a helyzet sem teszi jobbá a kapcsolatotoka. Az előző válaszolónak igaza van. Ha boldogtalanná tesz a pasas, akkor ki kell lépni. Ha viszont mindig megsajnálod, már ne is haragudj, akkor te szenvedni akarsz, és ehhez nem kell tanácsot kérned. vannak ilyen nők, akik attól boldogok, ha szenvednek. Én nekem is van sok ilyen barátnőm. Ez van.
2009. máj. 16. 12:40
 10/13 A kérdező kommentje:

te épp ugy teszel mint ha ismernél engem!!

elvagy tévedve drágaságom!nem ismersz nem itélhetsz meg!én csak tanácsot kértem és nem ilyen beszolásokat!

2009. máj. 16. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!