Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti szeretitek, ha a pasitok a s. ggeteket csapkodja? Mert engem roh@dtul idegesít.
Akkor én is haragos lehetek a barátnőmre, hogy mit képzel magáról, mikor a seggemet fogdossa? XD Ez annyira nonszensz és gyerekes...
Az asszony megszólítás pedig kifejezetten humoros. Nem a középkorba élünk már. Nem csak a két fél nevet, mikor így hívom a barátnőm, hanem a társaság is. Még soha nem is gondoltam ilyenre, hogy ez egyáltalán lenéző lenne vagy negativitásból mondaná bárki is.
Oksa.Akkor átfogalmazom. szóval; gáz,hogy a vőlegényem paskolja a popimat? Remélem így már kellően virágnyelvű a megfogalmazás.
1. HA nem tetszik a kérdés,nem kell elolvasni
2. Ha nem tetszik a kérdés, nem kell hozzászólni ;)
A többieknek köszönöm a normális válaszokat,ment a lájk
A 8-9es válaszolónak válaszul :)
Igaza van a 3. válaszolónak, az, amikor a feleségem fenekét paskolom, azért történik, mert a formájában gyönyörködöm. Ahogy a szemem gyönyörködik a párom mellének, fenekének, vagy bármely testrészének a szépségében, úgy a kezem is ezt teszi, - nyilván nem a látással, hanem a tapintással, simogatással és paskolással érzékel. Hogy miért nem csak simogatás, és paskolás is? Nem tudom. Nyilván, mert a fenék "összetétele" ilyen - eszembe nem jut a hátát, vagy a hasát markolászni, vagy paskolni. Az biztos, hogy - ahogy ezt feltételezi az egyik válaszoló - semmi lenézés nincs benne, - sőt, elismerés: igen, jó feneke van! Mentségemre - vagy ellenemre? - legyen mondva, az sincs ellenemre, ha ő teszi nekem ugyanezeket, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!