Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Örülnétek az efajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Örülnétek az efajta ajándéknak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Főleg a korombelieket(16/17)évesek véleményét kréném de jöhetnek persze idősebbeké is:)

Naszóval ugye nemsokára ittvan karácsony és még mindig fogalmam sincs hogy mit vehetnék a barátomnak.Mivel imád halászni(legnagyobb hobbi) arra gondoltam hogy az egyik képét-amin levan fényképezve valami szép nagy hallal:)-megcsináltatom neki puzzleba?

Nagy dedóság lenne?

2011. dec. 8. 15:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ezt tényleg kicsit gagyi, inkább csinálj valamit amiből árad a szeretet. pl. süss neki mézeskalácsot és rakd bele sütis üvegbe. Vagy egy masszázskupon amit nálad válthat be:)
2011. dec. 8. 15:57
 12/23 anonim ***** válasza:

Én mint horgász fanatikus a legfelsőbb szinteken mondom és hiszem hogy ha kapnák egy ilyet amit írsz hát hogy is mondjam nem nagyon rengetné meg az alapjaimat mert semmit nem tudok vele kezdeni azon kívül h kirakom és felteszem a falra de a falra meg nem halas képeket teszünk ki hanem a halaknak a fejét amik szépen meg vannak csinálva trófeának.Úgyhogy jól figyelj pici lány mert ahogy nézem csak én fogok neked hathatós választ és ötletet adni ahogy nézem mutatok linkeket ahonnan válogathatsz mit szeretnél neki

[link]

De én mint horgász és akkor nem nagyon különbözik tőlem a barátod is nagyon tudnék örülni egy nem tul nagy de annál faszább zsebkésnek és nem a gagyi fajtából hanem amit vadász boltokba lehet kapni ez elengedhetetlen kellékünk .

2011. dec. 8. 15:57
 13/23 A kérdező kommentje:

ez az oldal,amit linkeltél nagyon tetszik:)

és zsebkésen ívül még minek lehetne örülni amit a barátnődtől kapnál,akinek fogalma sincs arról hogy milyen kellékek kellenek:/

2011. dec. 8. 16:03
 14/23 anonim ***** válasza:
Az a kérdés mennyire és mire szeret legjobban horgászni mert sajnos több ágazata van és igy eléggé mellé tudok nyulni ha nem tudod nekem meg mondani hogyan és mire szeret a legjobban horgászni.
2011. dec. 8. 16:06
 15/23 A kérdező kommentje:
pontyra azthiszem..
2011. dec. 8. 16:14
 16/23 anonim ***** válasza:
És pontyra hogyan mivel feederrel,bojlival,vagy match-el ? Tudom hogy nehéz de meg kell tudakolnod ha igazán jót akarsz venni neki . Éjszaka mennyit horgászik ?
2011. dec. 8. 16:15
 17/23 A kérdező kommentje:
szerintem a második,a bojlis bot,mert emlékszem h nyáron szokta emlegetni:)
2011. dec. 8. 16:17
 18/23 A kérdező kommentje:
meg azaz első szó is ismerősen hangzik...
2011. dec. 8. 16:18
 19/23 anonim ***** válasza:

Hmm ügyes vagy azért leszükitettük a feederre és a bojlira .

Éjszaka mennyit horgászik? mert akár akkor vehetsz neki neki egy igen jó energizer fejlámpát is .

2011. dec. 8. 16:20
 20/23 A kérdező kommentje:

azért meglátszik h már nemkevés ideje együttvagyunk:Pnyáron mindig mondogatta:)

hááát..nyáron nagyonsokszor járt ki éjjelre még ősz elején is,most télen persze már nem megy ki éjjelre,de valószinűleg tavasszal újrakezd kijárni

2011. dec. 8. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!