Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyen több ilyen?

Figyelt kérdés

A barátom eléggé ideges fajta, persze nem úgy, hogy megver mindenkit és hogy bánt engem, hanem csak a felgyülemlik benne a feszültség a vizsgaidőszak miatt.

Ma az egyetemen megláttam, írtam neki sms-t, hogy nézzen fel az emeletre, mert ott voltam én. Felnézett, rámosolyogtam, integettem, stb. Majd elfordultam, mert a csoporttársaimmal beszélgettem közben. Néha odafordultam, akkor meg ő nem nézett fel. Majd elment. Kiderült, hogy megsértődött, hogy hátat fordítottam neki. És most ezen veszekedtünk msnen... Mit tegyek, hogy több ilyen kisebb hiba ne forduljon elő? Máskor is volt már olyan, hogy megsértődött, mert véletlenül rosszul csináltam valamit.

2011. dec. 7. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szeretethiányos.

Nagyon idegesítő tud lenni. Tudom magamról és a barátnőmről is, környezetemről. Az érzelmei vezéreli, be is csaphatja. Egyben jó érzés átadni magad az érzelmeidnek, de nagyon rossz is, mert hát ugye ilyen állapotban szerelem nélkül nincs alaptalan féltékenység se, satöbbi... annyit tehetsz, hogy még jobban szereted és szépen megérteted vele, hogy amit csinál az neked nem esik túl jól.

2011. dec. 7. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább ő mit tegyen, hogy ne rontsa el a te napodat is piszlicsáré dolgok miatt.
2011. dec. 7. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp beszélgess vele erről,hogy nem akarsz ilyen dolgok miatt veszekedni,fontos neked,lazuljon kicsit,megérted,hogy a vizsgaidőszak miatt feszültebb,de ez nem túl jó..ha beszélgetni akar vmi problémáról ott vagy,meghallgatod stb.
2011. dec. 10. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!