Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyen több ilyen?
A barátom eléggé ideges fajta, persze nem úgy, hogy megver mindenkit és hogy bánt engem, hanem csak a felgyülemlik benne a feszültség a vizsgaidőszak miatt.
Ma az egyetemen megláttam, írtam neki sms-t, hogy nézzen fel az emeletre, mert ott voltam én. Felnézett, rámosolyogtam, integettem, stb. Majd elfordultam, mert a csoporttársaimmal beszélgettem közben. Néha odafordultam, akkor meg ő nem nézett fel. Majd elment. Kiderült, hogy megsértődött, hogy hátat fordítottam neki. És most ezen veszekedtünk msnen... Mit tegyek, hogy több ilyen kisebb hiba ne forduljon elő? Máskor is volt már olyan, hogy megsértődött, mert véletlenül rosszul csináltam valamit.
Szeretethiányos.
Nagyon idegesítő tud lenni. Tudom magamról és a barátnőmről is, környezetemről. Az érzelmei vezéreli, be is csaphatja. Egyben jó érzés átadni magad az érzelmeidnek, de nagyon rossz is, mert hát ugye ilyen állapotban szerelem nélkül nincs alaptalan féltékenység se, satöbbi... annyit tehetsz, hogy még jobban szereted és szépen megérteted vele, hogy amit csinál az neked nem esik túl jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!