Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom sajnos minden apro dolgon felhergeli magat, es puffog. lehet az (en hibam)is?
azért a viccelődést nem kell túlzásba vinni.
néha tényleg nagyon rosszul eshet az embernek az ilyesmi ha rossz passzban van, akkor hiába tudja, hogy csak viccből mondja a másik akkor is nagyon rosszul tud esni. úgyhogy oda kell figyelni hogy mikor viccelődünk.
de azért az túlzás hogy valaki soha ne értse a viccet, de lehet hogy ő ilyen fajta és így kell elfogadnod
én is szoktam így viccelődni a párommal, de akkor amikor apró dologért picit megharagszok rá. akkor szoktam mondani, hogy "na jól van, akkor haggyál" ilyenkor az szokott következni, hogy úgy megölel (kiengesztelésül) hogy azt hiszem össze is roppanok + megcsókol.
ezzel el van intézve az apró bűn. (de csak a tényleg aprókat szoktuk így elintézni)
ebből tudja hogy nekem nem tetszett vmi és ezzel el is ismeri és ki is vagyok engesztelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!