Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy ember ronda vagy szép? Egyáltalán létezik abszolút mérce erre?
mert szokták mondani, hogy aki nem top10 külsejű, az ne is válasszon top10 külsejű párt... de mitől lesz valaki top10, és ezt honnan tudja magáról? van ilyen egyáltalán?
Aki nem szép, ássa el magát?
Arányok, formák, különféle jegyek elhelyezkedése, de ahogy már leírták előttem, ez nagyon viszonylagos. Én nagyon sok szép lányt látok az utcán, és nem az ilyen kihívóan öltözködő plázacicákra gondolok, hanem a normális, nőies arcú, egészséges alakú lányokra, akik smink nélkül is szépek (szerintem). Ami sokat ronthat az összképen az az igénytelenség, pl valaki nagyon pattanásos, vagy zsíros a haja, túlsúlyos.
Nem hinném, hogy meg lenne szabva, hogy ki milyen kinézetű párral lehet, mert nem csak a külső létezik, ráadásul nincs ilyen szabványos rangsorolás, hogy X "bombanő", nem járhat Y-nal mert ő nem "bombapasi".
Az ember a külsejével teszi az első benyomást, akármennyire is igazságtalan, de ezért a kevésbé megnyerő külsejű emberek hátránnyal indulnak, viszont szerintem nem szabad pusztán az első benyomás alapján ítélni. (Csakhát nem mindenki gondolkodik így.)
Plázacicák --- Sztereotípia! Sok plázacica néz ki nagyon jól! Egy snasszabb ruhában sokukat meg se néznénk! Ha egy csaj már tud bánni a külsejével és szépnek kinézni az már sokkal jobb mintha csak természetes lenne! Vannak akik ilyen pótlásokra kényszerülnek, de ez nem rossz!
A szépséghez hozzátartozik pl a szem szépségénél:
Kontrasztos határ a fehérje és a színes rész között. Minél fehérebb árnyalatú a fehér rész annál szebb a szem. A kontraszt miatt szokták kihúzni a szemet.
A szem alakja ha a tompaszögű résznél lekerekített paralelogrammát képzelünk el és a 'lenti hegyes csúcsok az orrnál vannak' helyzetben vannak akkor az nagyon szép macskás szemforma ami növeli a szépséget. Erre sminkkel lehet rásegíteni. Viszont a ragyogó kerek bociszemek is nagyon vonzóak és kedvesek, bár a sejetelmes nőiességet inkább az előbbihez kapcsolnám! Szép még az egyszínű bőr. Ennek vadítóbb változata az enyhén napbarnított bőr, ahol halvány fehéres pontokként közelről látszanak a láthatatlan szőrtüszők körüli területek.:
A combon megfigyelhetőek ezek a halvány pöttyök.
Ami szexi az általában szép is. A fürdőruha kitakarása nekem pl nagyon szexi egy nőn. Aztán az izom és az emberi anatómiához közelítő formák is nagyon szépek!
Szerintem elsődleges az arc! Ha az szép akkor nyert ügyed van, mert a testedet olyan széppé teszed amilyenné akarod, de az arcodat akkor sem tudod átformálni ha vért is izzadsz! Kivétel ez alól a plasztikai sebészet.
Egy nő sokkal szebb, ha a kisugárzása szép! A belső szépség és életerő megszépíti, vagy elcsúfítja a külsőt! A szép tartás, ami erőt sugároz, versenyképessé tehet egy tök átlagos csajt is! Olyan ez mint a tuning mondeo és az alap jaguar esete. Csak idő energia és pénz ráfordítás kérdése h versenyképessé tudod-e magadat tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!