Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek neki megismerni?
Van egy lány aki ugyanabba a suliba jár mint én.
Facebookon az ismerősöm, többször láttam már élőben is,
csak még nem tudom hogy szólítsam meg.
Csak azt tudom nem szia mizu-val akarom kezdeni.
Különben egy igazi angyal ez a lány mikor mosolyog még a nap is kisüt ritkán látni ilyen gyönyörűséget.
Menjek oda hozzá valami hülye indokkal?
Esetleg chat-en irkáljak neki?
Vagy mi legyen?
Segítség kétségbe vagyok esve.
Nem értem ezt a facebook mániát. Ha nem is ismeritek egymást élőben, még sosem beszélgettetek, akkor miért vagytok ismerősök facebookon.Bökd meg fészen, mostanában ez a szokás azt hiszem.
Egyébként meg, hívd meg egy forró csokira, de élőben!
Várd meg, amíg egyedül marad (vagy viszonylag egyedül...) és menj oda hozzá, ezzel a dumával: ,,Bocs, de már napok óta azon filózok, hogy honnan vagy olyan ismerős... " Ha erre bedobja a sablon ,,mert egy suliba járunk" dumát, nyugodtan engedd el a füled mellett, a lényeget-vagyis hogy beszéltek egymással- elérted! Innentől kezdve lehet terelni a témát, és lassan bedobhatod neki hogy igyunk meg valamit pl.
Hajrá ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!