Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol a határ a szerelem és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a határ a szerelem és a szeretet közt?

Figyelt kérdés
Már több éve megromlott a férjemmel a kapcsolatom, persze tisztelem és szeretem, de képtelen lennék már szerelmesnek lenni belé újra. Két éve egy másik kapcsolatom is van, de képtelen lennék ott hagyni, mert emberből vagyok, de a másikat szeretem. Hát ilyen zűrzavarban is lehet élni. Ha nem lenne a másik és újra megpróbálnánk akkor sem lennék képes már úgy szeretni mint előtte, ez sajnos nem a legjobb helyzet.
2009. máj. 15. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Tök jó végülis, hogy úgy teszed tönkre a másik életét, hogy ő nem is tudja. Marha rendes tőled! Esetleg őt nem szeretnéd két év után megkérdezni, hogy nem szeretne-e inkább egy olyan nő mellett élni, aki szereti is, nem csak imitál, ás hazudik? Mert te azt csinálod! Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni, és most le is pontozhatsz! Én nem hiszem, hogy szereted ezt az embert, mert én szeretem a barátom és biztos nem bírnám becsapni még egyetlen csókkal, vagy flörttel sem, nemhogy két évvel!!!
2009. máj. 15. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én azért nem háborodom fel annyira ezen a problémán,mert bárkivel bármikor megtörténhet ilyesmi,soha nem tudni,mikor kerülök én ebbe a szituációba!!Csak kíváncsi vagyok arra,elgondolkodtál már rajta,mért vagy együtt még a férjeddel?Lehet,hogy anyagilag ő jól szituált,és kényelmes mellette az élet,de a másik az izgalmat adja neked??Én ezt nem bántásból írom,csak kérdezem,mert nekem is van ilyen ismerősöm,aki pont ezen okok miatt várt két évet a válással!Ha úgy érzed,hogy soha nem tudod már szeretni őt,akkor mért szeretnél mellette maradni,esetleg van közös gyerek??Az sem kifogás sajnos,mert az ő életét is tönkreteszi,ha nincs minden rendben apu,meg anyu között!Mindannyian emberből valók vagyunk,de néha meg kell bizonyos lépéseket tenni!Hisz ha már menthetetlen ez a házasság,neki is jobb lenne(a férjenek),ha új esélyeket kaphatna az élettől,ahogy te is azt próbálod megtalálni a másik partnered segítségével!Szerintem beszélnetek kellene egymással!

2009. máj. 15. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem fogalmam sincs, 15 vok, csak véleményt mondok ha nem baj: szerintem a szeretet és a szerelem tök más dolog, de nem mindig az a jó ha a szerelmet választod(mert az lehet fellángolás is)
2009. máj. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!