Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetk is gusztustalan az, amikor egy ötven év körüli pár turbékol?
Érthető, hogy szidjátok a kérdezőt, de...
Egy átlagos 35 év feletti pár már unja egymást. Egy friss kapcsolatban pedig mindenki turbékol. Életkortól függetlenül.
Furcsa és természetellenes lehet a kérdező számára, hogy az addig "felnőtt" apja úgy viselkedik, mint egy tini.
Engem érdekelne, hogy a kérdező:
- milyen idős
- van-e testvére (ha van: korkülönbség)
- szimpatikus-e neki az 51 éves csajszi
Ne haragudj, de TÖK HÜLYE VAGY!
Nekem van egy jó cimborám aki 72éves és a legnagyobb szopató akit valaha láttam.Mennyi idős vagy 12?
Kívánom hogy neked ha 50leszel SENKID NE LEGYEN!
#12es
ha az apja 50 év körüli, feltételezem, hogy nem 10 éves, de hát ki tudja.
de ha felnőtt ember, akkor tudnia kellene, hogy a szülei attól, hogy elváltak, nem maradhatnak örökké abban a státuszban, hogy elvált. ez nem egy stigma, amit örökké viselniük kell. joguk van a boldogsághoz nekik is.
anyumék is elváltak, lett is új pasija, sőt, én bátorítottam, hogy legyen. és nem azzal van bajom, hogy boldog, hanem azzal, hogy mióta vele van, a nagy turbékolás közepette szépen odaköltözött, azóta le se szarja a fejem, havi egyszer ír egy sms-t, hogy élek -e még, kb fél éve láttam utoljára, mert sorra lemondta a találkákat. szóval a kettő között az a különbség, hogy a kérdező önző, míg én azt hiszem jogosan várhatom el, hogy ne félévente egyszer lásson a saját anyukám, miközben egy városban élünk...
Kedves szerencsétlen 13-as! :-)
Nem haragszom, hogy ordítva lehülyéztél, mert tőled ez hízelgés.
Remélem akad itt olyan is, aki olvasni is tud, nem csak írni.
# 14!
Mivel nem a kérdező apjával van probléma, hanem a kérdezővel, ezért szeretném ismerni a körülményeit. Meggyőződésem, hogy nem válaszra, hanem segítségre van szüksége.
Egy Woody Allen idézet (egyik filmjéből) jut eszembe. (Elnézést, ha nem pontos, fejből írtam.)
"Hogy a szex undorító? Csak ha nagyon jól csinálják."
A 20 évesek azt hiszik, hogy a szex az ő privilégiumuk. Pedig csak a 30-as 40-es korosztály műveli igazán magas fokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!