Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mivan? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel találkoztunk és akkor csak köszönt meg mosolygott de nem nagyon beszélt hozzám, volt a suliba ilyen 'mond el a másikról a véleményed' és ő engem húzott és csupa jót mondott,facebookon mindig írt meg beszélgettünk de vagy pár hete le se szar.. és még elég szépen fogalmaztam... és ma megint ölelgetett meg minden puszilgatott fogta a derekamat,simogatta a combomat órán , és kérdezem hogy ez most mi meg miért csinálja ezt erre ő meg elfordult és ment a haverjaihoz ökörködni... nemértem.. most akkor csak kihasznál?
2011. dec. 6. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, kihasznált azzal, hogy beszélgetett veled facebookon.

Hihetetlen milyen retardáltak írkálnak ide :D

2011. dec. 6. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:

nem a Facebookon van a lényeg hanem az h ott is beszélgettünk -.-

és igen látszik ki a retardált :) ;)

2011. dec. 6. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem használt ki. Csak nem volt ideje/"beijedt". Attól h ez lányoknál nem fordul elő, attól még fiúknál igen.

Amm beléd van zúgva. Azért "ökörködik a haverjaival" mert különben téged bámulna. Csak azért "bandázik", hogy elterelje a gondolatait rólad. Az is elképzelhető, hogy azért nem foglalkozott veled az előző pár hétben, mert azt hitte, (talán joggal) hogy bele vagy esve valamelyik gyökér haverjába/akárki másba. Aztán mikor rájött h ez egyszerű férfi paranoia volt megint elkezdett közeledni feléd. Szerintem ne kínáld neki magad, hanem várj még egy kicsit. :) Írd meg mi lesz a vége.

2011. dec. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!