Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért csak a hosszú hajú pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Csak hosszú/félhosszú barátaim voltak, ráadásul megfigyeltem, hogy akárhova megyek, legyen az busz, szórakozóhely,stb. mindenhol csak a hosszú hajú srácokra figyelek fel. Filmekben is mindig az a kedvenc szereplőm:D
De miért? Ugye..nem valószínű hogy leszbikus lennék?vagy biszex?:D /mert van olyan ismerősöm, aki ezzel jön/, bár szerintem már rá kellett volna jönnöm.
Más is van így, vagy csak én vagyok ilyen "különc"?:)
21L
2011. dec. 5. 23:59
1/7 anonim válasza:
Mert....mindenkinek más az izlése...pont azért amiért sokan a gebékre buknak, sokan meg a ducikra. Ennyi. Izlések és pofonok.
2/7 anonim válasza:
Mert rocker vagy! xd
Én meg a hosszú hajú lányokat szeretem! :D
3/7 anonim válasza:
Akkor nem te bámultál engem múltkor a villamoson:( :D:D:D
4/7 anonim válasza:
Jó lenne nem is magyar vagyok! CD
6/7 anonim válasza:
Ahahaha XD én is a hosszabb hajú pasikra bukom :P
21L
7/7 A kérdező kommentje:
hmm pedig ritkán hallgatok rockot:D inkább disco-s zene:D bár a múltkor elmentünk egy szórakozóhelyre..a pultos hosszú hajú volt, persze hogy ő tetszett a legjobban:D
2011. dec. 6. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!