Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki szereti, ha párja néha "vizsgálja"?
Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon van-e olyan nő/lány, aki nem rökönyödik meg azon, sőt, akár kifejezetten szereti is, ha a barátja mondjuk egész éjjel fent van, és azt figyeli, hogy hogy alszik, vagy elemzi, hogy mire hogy reagál.
Az ember természetes része a kíváncsiság, de ha már "fehér egérnek" nézi az embert a párja, az zavaró, még akkor is, ha egyébként teljesen normális a kapcsolatuk. De sok furcsa dolgot produkál az élet, lehet, hogy van olyan, aki ezt szereti.
Kérdésem: Ti tudtok-e ilyenről vagy el tudjátok-e képzelni, hogy lehet ilyen?
gyönyörködni benne, ahogy alszik: oké
vizsgálni: nem oké
Fuhh nekem a "vizsgálja" szóról valami perverz dolog jutott eszembe. Lehet azért mert már késő van? XD
De szerintem amiről te írsz az ilyen megfigyelő dolog. Nem azért van mert annyira szereti/érdekli/oda van érte, hogy nem tud betelni vele? És ezért figyeli minden mozzanatát?
Egy nőgyógyász barátomat Lukács doktornak hívják, és nagyon szereti vizsgálni nemcsak a párját, hanem minden nőt, sőt úgy köszön el, hogy "Holnap még benézek".
Az már csak hab a tortán, hogy a barátnőjének Ibi a neve, így már csak szakmai ártalomból is, de mindig alulról szagolja az Ibolyát. Szegény Ibolya mindig felriad álmából, ha így vizsgálja, de már kezdi megszokni...
engem az elemzés nem zavarna...
de ha nézi ahogy alszom az valószínű igen XD..merthát olyankor az ember úm magán kívül van, és hát sokan produkálnak undis dolgokat...úgy meg ne lásson az akitől azt várnám h megkívánjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!