Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magányos farkas vagyok. vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos farkas vagyok. vagy inkább egy depressziós, visszahúzódós, rideg magányos farkas. depressziós nem annyira, de ku. rvára nehezen alakitok ki kapcsolatokat. mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

nincsenek barátaim, soha nem is voltak, magamnak való vagyok, nem szeretek megosztani senkivel semmit.

irigy vagyok, kapzsi vagyok...1 picit, de ha jól megismerem és úgy vélem. h rendes s a főszer, akkor képes vagyok megosztani vele bármit.

nincsenek testvéreim rokonaim se....mindig egyedül vagyok.

szerettem az animéket 1 ideig....vagyis 15 évig ezzel kötöttem le magam, de már ráuntam 3 éve.

azóta gyakorizok, de már erre is kezdek ráunni.

mi a teendő ilyenkor?

19F

se suliba, se pedig munkába nem járok.....na jó suliba járok, de ott nem tok kapcsolatot kialakítani senkivel sem, tehát halva születette5let, h ott szerezzek barátokat.

nem szeretek eljárogatni itthonról, mert nincs kedvem.

inkább csak gyakorizok.

tanulnom kellene, mert bukta lesz, de inkább csak gyakorizok, mosnom is kellene, de inkább csak gyakorizok....

na te mit tennél a helyemben??????

2011. dec. 5. 23:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne gyakorizz annyit!
2011. dec. 6. 00:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Először te gondold végig, mit akarsz elérni, mik az ambícióid. Kérdezd meg magadtól, h szeretnél-e egyáltalán barátnőt, és ha igen, miért. Ha megválaszoltad ezeket a kérdéseket, kezdd el teljesíteni őket! És nyílj a világ felé. :)
2011. dec. 6. 01:25
 13/19 anonim ***** válasza:
én is nagyon magányos vagyok olyan mint te..visszahúzódó, befelé forduló, nyomasztanak nagyon régi dolgok és fáj, hogy régen elutasítottam embereket akikkel jóba voltam..20/L
2011. dec. 6. 12:45
 14/19 anonim ***** válasza:

megint te vagy az "Mr. Belebaxom a csavarhúzót a monitorba mert meghalt a kedvenc szereplőm a Bleachbe?:D"

cső xD

2011. dec. 6. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Ugyan az vagyok mint te,csak nőben.Munka után anime,manga,és közben csigaházam lett.Engem már nem is érdekel,a régi ismerőseimmel még néha tartom a kapcsolatot,de már az sem érdekel.Régen szórakozni jártam,és azt hittem,hogy vannak barátaim.Az eltelt évek bebizonyították,hogy nincsenek.Manapság hazajövök melóból,és beülök a gép elé.Az a szerencsém,hogy van anyukám meg egy öcsém.A munkahelyemen nem barátkozok,mert sok a bunkó,kétszínű ember,ilyenekkel meg minek?Öcsém a napokban azt mondta,hogy ki vagyok égve.Talán igaza van.

Talán megpróbálhatnál keresgélni barátokat anime rajongók között.Én azért nem teszem,mert sok közöttük az éretlen gyerek,akik AnimeConokon visítoznak,mert szaladgálnak.

2011. dec. 10. 00:06
 16/19 anonim ***** válasza:
*meg
2011. dec. 10. 00:07
 17/19 anonim ***** válasza:

változtass ezen a hozzáállásodon. először is kapcsold ki a gépet, csináld meg a dolgaidat.

mert egy szép napon arra fogsz felébredni, hogy az egész élet elment melletted. próbáld meg keresni azokat az embereket akikkel egy azon gondolkodásotok van

ha rossz a kedved menj ki az utcára, ott annyi minden történik, hidd el felvidulsz.

csak soha ne add fel.

2012. jún. 7. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
amúgy nekem sincsenek igaz barátaim, csak felületes kapcsolataim. de te férfi vagy. a férfiak sokkal jobban haverkodnak. a lányoknál jön egy szerelem és már egyből hanyagolják egymást..
2012. jún. 7. 17:30
 19/19 anonim ***** válasza:
és az a legszebb dolog az egészben, amikor a párod, aki állítólag szeret hozzád vágja, hogy neked nincsenek is igaz barátaid... ez nagyon be tudja tenni a kaput!
2012. jún. 7. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!