Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az okos lépés?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 3 éve van egy barátom. Eddig teljesen megbíztam benne. Van egy kis kocsmája az édesanyámnak közvetlen a házunk mellet. A párom szó szerint utált bejárni, még akkor is ha épp elfogyott a cigije. A pultus lány eléggé dekoratív de nem az a csábító típus inkább kicsit félénk. Úgy egy hónapja már hogy a párom mindennap több órát is eltölt a kocsmába amikor az a lány dolgozik. Gyakran megvárja a zárás és egy darabig haza is kíséri (de nem teljesen hazáig). Már kérdeztem mindkettőt erről a dologról de a párom fel volt háborodva, a lány pedig kétségbe esett hogy most megharagszok rá. Szóval fogolmam sincs hogy mi lehet a gyakori találkozásuknak az oka. Kihangsúlyozom hogy a párom, Roland ezek ellenére nem bánik velem másképp és nem hanyagol el.
2011. dec. 5. 13:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem szeretném elveszíteni és félek hogy ezzel az ultimátum dologgal veszíteni fogok :S
2011. dec. 5. 14:18
 22/28 anonim ***** válasza:
te hiába ragaszkodsz hozzá, ha ő nem akar veled lenni :S
2011. dec. 5. 14:19
 23/28 A kérdező kommentje:

Igazad van... :(

Köszönöm mindenkinek a választ :)

2011. dec. 5. 14:21
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát ez azért nekem is szemet szúrna... Vagy tényleg nincs semmi vagy csak nagyon jól játssza a szerepét a csávóka... Valahogy a körmére kéne nézni, mondanám hogy kövesd de az olyan gyerekes...
2011. dec. 5. 14:46
 25/28 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Követném én de nem akarok hülyét csinálni magamból. Viszont nem tudom h h tudnám kideríteni mivan köztük mert nem mondanak semmit. Voszont a párom mindigy elmondja hogy megint volt a kocsmába és még azt is elmondja hogy "poénból " kérdezgeti a lányt hogy összejönnek-e, meg hogy elmennek e bulizni ketten :S
2011. dec. 5. 14:51
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem kell elkeseredni. Ha ugyanúgy bánik veled nincs gáz. Valszeg barátok csak. Valakivel kell haverkodni ha melózol. Ez most olyan, mintha a barátnőm féltékenykedne a kolléganőimre (csak nőkkel dolgozom együtt), mert van egy akivel egy darabig egy vonalon utazom haza.

De a párod reakciója kicsit gyanús... itt lehet sajnos tényleg az lesz, hogy a párod akarja, a pultos csaj nem. Viszont ha félénk a csaj, nehezebb lesz neki visszautasítani. De ha a csajt érdekli, hogy te haragszol rá, akkor már csak azért se jön össze a csávóval. Komplikált ez.. nincsen olyan barátod, aki sokat jár abba a kocsmába és néha rájuk tud nézni, hogy mit csinálnak? :D

2011. dec. 5. 15:02
 27/28 anonim ***** válasza:

Na ezen már el lehet indulni:

"Viszont a párom mindigy elmondja hogy megint volt a kocsmába és még azt is elmondja hogy "poénból " kérdezgeti a lányt hogy összejönnek-e, meg hogy elmennek e bulizni ketten :S"

Erre már visszavághatnál, hogy most féltékennyé akar tenni, vagy csak bántani akar azzal, hogy ilyeneket csinál és mond. :)

2011. dec. 5. 15:04
 28/28 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok és köszi a tippet. Erre nem is gondoltam, hiszen az a kis kocsma egy nagyon családias hely és szinte mindenkit ismerek aki oda jár mert amúgy is majdnem h ott nőttem fel :PP. Persze csak úgy hogy nagyon sokat voltam ott. Mind a két tippet fel fogom használni. :)
2011. dec. 5. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!