Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az ha a férjemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha a férjemmel nem vagyunk együtt hónapokig? Megcsal?

Figyelt kérdés
1 éves a gyerekünk, azóta voltunk egy párszor, de az utóbbi fél évben kb kétszer. Annyira én sem kívánonm a dolgokat, de amikor rákérdezek, hogy mi van, akkor általában fáradtságra hivatkozik, (látom is rajta)vagy hogy feszült, vagy én vagyok beteg, vagy ő. De ez normális férfinál, hogy nem kívánja???? Régebben a legyet is röptében... 30 évesek vagyunk!!!! Mit gondoltok van vkije azért nem is próbálkozik??? Vagy mert nem jó neki? Mikor rákérdezek, persze nemleges választ kapok és sorolja az indokokat. De hol és mikor tudna mecsalni, ezen is gondolkoztam. Meló után időben itthon van, edzés van neki, meg meccs és végez időben, semmi gyanus nincs. Néha volt bulizni, de kétlem, hogy ott meg meri tenni, nem túl nagy ez a város, félne, hogy kiderülne szerintem, hacsak nem vki állandója van. Hogyan lehetne kideríteni?? Vagy mit gondoltok? Aki járt hasonlóan irjon, aki nem az is :))
2011. dec. 5. 11:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mielőtt irnátok, nem a gyerek miatt hanyagoljuk egymást!!! Nem azért mert ő lett az első. Mindkettőnknek ő a mindenünk!! Ilyenről nincs szó!
2011. dec. 5. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:
mi lenne ha beszélnél a férjeddel?
2011. dec. 5. 12:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Már beszéltem többször is. Tegnap kiborult a bili, ma este leülünk és beszélünk, mert már azon voltam, hogy költözzön el. Az a baj, hogy tegnap annyira megbántott, hogy nem tudom túltenni magam és ez csak fokozza a problémáinkat. Tehát eléggé összetett a bajom :(
2011. dec. 5. 12:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég olvastam egy cikket (sajna már nem emlékszem hol), ami szerint nem csak a kismamák vesztik el szülés után azt a tudatot, hogy nők, hanem a kispapák is. Ezt értsd úgy, hogy gyereke lett, nagyon szereti, de onnantól kezdve csak apaként funkcionál, férjként nem. Nyilván pszichológus tud ezen segíteni, ha ez a helyzet.

Mivel bántott meg?

2011. dec. 5. 12:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Itt tényleg nem tudnak segíteni neked. Ilyesmiről nem lehet a férfiakkal beszélni, "hagyjál már, hagyjál már, már megint hisztizel".. A sablontanácsok meg "fogyjál le, gyertyafényes vacsi, öltözz szexisen" lószart sem érnek. A férjednél a szex nem kívánása nem a probléma, hanem csak tünet. A depijével te nem tudsz mit kezdeni. Egyetlen megoldás, hogy a sarkadra állsz, nem foglalkozol vele, éled az életedet magabiztosan, rendben tartod a házat, gondozod a babát, nem hanyagolod el magadat sem, de soha ne hozd többé szóba, hogy mi baja van, miért nincs szex. Előbb-utóbb észre fogja venni a változást, és magától elmondja majd.
2011. dec. 5. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

én csak azt tudom, hogy ismerek pár 30 éves illetve sok idősebb embert is akik rendszeresen élnek szexuális életet, szóval hetente minimum párszor. nem kérdeztem, mondták!

szerintem mindenképpen furcsa, valami nem stimmel. utána kellene járni a dolgoknak...

2011. dec. 5. 15:42
 17/18 anonim válasza:
90%
Elég kényes a téma, nagy valószínűséggel pszichológiai okai vannak a dolognak.Sajnos nem láthatok bele a férjed fejébe, de a megcsalásra elég kis esélyt látok.Vagy szimplán már nem talál vonzónak, mint nő csak egy anyuka vagy már számára vagy kiégett és a szex már nem nyújt neki akkora élvezetet bár az 30 évesen elég csúnya lenne.A depresszióra is csak annyi esélyt látok mint a megcsalásra.Mint minden más problémára, az egyetlen megoldás ha megbeszéled vele, persze ha elutasító onnantól kezdődnek a gondok, ha már túl nagy a nyomás menj el tanácsadóhoz.
2011. dec. 5. 17:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. dec. 6. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!