Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Van itt pár olyan akinek a pasija máshogy viselkedett akkor amikor összejöttetek mint pl fél év után? Tehát h már nem annyira romantikus, nem annyit hiv, nem annyira törődik veletek?
Én pasi vagyok, de persze. Ez tök normális, hiszen a kapcsolat elején ismeretlenek vagytok egymás számára, és ezért sokkal érdekesebbek is.
Erre nem kell rágörcsölni, megijedni stb. ez nem baj. Ha ügyesek vagytok, a kapcsolatotok nem fog ellaposodni. Arra kell vigyázni, hogy ne unjatok egymásra. Ehhez az kell, hogy törődj magaddal, a pároddal és a kapcsolatokkal. Ez nehéz, ezért meg kell dolgozni, magától nem fog jönni. Tapasztalatom szerint ebben a nők sokkal ügyesebbek, ők sokkal jobban értenek általában az emberi kapcsolatokhoz. Kedveskedj neki, csináljatok együtt dolgokat, amiket a párod is szeret. Nem az a lényeg, hogy a nyakán lógj, hanem az, hogy elhitesd vele, hogy veled akar lenni minden áron (és azt érezze, hogy ő találta ki).
Ez olyan rafinált dolog, mint a csajozás: igazából a csajok hódítanak meg minket, csak pasiként azt hiszed, hogy nem. Pedig dehogy nem :D
Arra vigyázz, hogy ne akaszkodj rá, meg ne mondd a szemébe, hogy "nem szeretsz úgy, mint rég", mert egyrészt szemét dolog (és amúgy szerintem ő is érzi, és valószínűleg őt is bántja), másrészt csak elidegeníted. Hass rá, bűvöld el, küzdj érte, légy természetes, és a pasid biztosan meghálálja ;)
Amúgy barátnőmmel folyamatosan vannak ilyen periódusok, jellemzően, ha mindketten túlságosan elfoglaltak vagyunk, és nincs időnk foglalkozni magunkkal és egymással. Sokszor egész kis apróságok, egy kis kedveskedés segít túllendülni a holtponton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!