Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok hozzám illő nőt?
"Mi értesz azalatt, hogy nem átlagos lányt szeretnél? Mi számodra a "nem átlag"?"
Érdeklik a világ dolgai, nem csak a divat magazinokat olvassa, így foglalkoztatja a természetvédelem is. Nem abban látja a boldogságot, hogy minden hülye tárgyat megvesz, és szolizza magát, havonta hajat fest, új ruhákat vesz. Nagyon nehéz meghatároznom igazából mire vágyom. A legérthetőbben talán egyetlen egy szóval tudnám jellemezni: hippi. :):D:D
Egyébként természetesen én sem úgy értettem, hogy a kompromisszum egyenlő a korlátozással :)
Csak sokan vannak úgy, hogy megegyeznek sok mindenben, de végül mégis korlátoknak érzik a megállapodásokat, azért írtam ezt.
De nálunk valahogy tényleg úgy alakult, hogy még csak megegyeznünk sem kellett semmiben, annyira egy hullámhosszon vagyunk.
Nem értem,hogy miért baj az,ha valaki szeret divatmagazinokat olvasgatni és szeret igényesen jól ki nézni és ad magára ez nem felszínes dolog,mindenki szeret szép lenni.Én is ilyen vagyok,de ettől függetlenül lehet bármi másról is beszélni velem ez nem zárja ki egymást...
21/L
Azt hiszem, a neked szóló kommentedből világosan kiderül, miért vagy egyedül, miért kerülnek el az értelmes nők. Először is, mit tirpákozol, tudod egyáltalán a szó jelentését? Segítek picit:
tirpák
1, Nyíregyháza és közvetlen környékre települt, elmagyarosodott, szlovák származású kisebb népcsoport,
2, e népcsoporthoz tartozó személy
Aztán meg minek anyázol rögtön, főleg úgy, hogy senki sem bántott? Ha már így szóba hoztad, édesanyám nem burzsuj, én támogatom őt a (nem kevés) fizetésemből, mert a nyugdíjából éhen halna. Te persze ne akarj előrébb lépni az életben, inkább okold a kormányt az alacsony fizetésed miatt, aztán majd a hippi feleséged eltart. Mégegyszer mondom: sok sikert a párkereséshez, primitív barátom.
79%: Hát például, hogy hol nagyobb az előfordulási esélyük az átlagnál. :D Őszintén megvallva én sem tudom, csak ki kellett írnom magamból már ezt, nagyon nyomaszt a dolog. Azért köszönöm a segítségetek! (fogalmam sincs ki az a pocs aki lepontozott titeket, én 3. kivéve mindenkit zöldeztem. :/)
Kedves harmadik, nem célom itt vitatkozni, szóval hanyagold kérdésem látogatását. Olvasgasd még előző válaszod, és rájössz majd egyszer biztosan a problémámra.
Amúgy igazi tirpák vagy, lásd: [link]
Érdeklik a világ dolgai, nem csak a divat magazinokat olvassa, így foglalkoztatja a természetvédelem is. Nem abban látja a boldogságot, hogy minden hülye tárgyat megvesz, és szolizza magát, havonta hajat fest, új ruhákat vesz. Nagyon nehéz meghatároznom igazából mire vágyom. A legérthetőbben talán egyetlen egy szóval tudnám jellemezni: hippi. :):D:D
Sajnos ilyen nő már nincs, aki okos, rendes, kedves, mind nagyon b@nkó lett. Csak a mának élnek. Lerészegednek, csak a divat érdekli őket stb. Én is járok egyetemre, és van egy kurzus, ahol a tanár kérdezget minket hétköznapi dolgokról, tudományról stb. Abban a csoportban mi vagyunk a fiúk 3 an a régi motorosok, akik 27 évesek vagyunk. Mellettünk a csoportban 11 lány van. Mi fiúk szinte mindenre tudjuk választ amit kérdez pl politika, természettudományok, matematika, gasztronómia és még sorolhatnám, ha egy lányt kérdez meg a tanár ül mint sülthal, meg sem tud szólalni. Mind az összes 11 lány nagyon dekoratív, de ha összeadjuk a tudásukat, akkor kb a 11 csajnak lesz olyan tudása mint egy tyúknak. Olyan szinten buták és csak a piálásnak, a tuti arcú pasikkal való dugásnak, a szép ruháknak élnek, hogy elképesztő. Nem vicceltem! A legtöbb lány mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!