Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a fiatalok között (15-30), az átlagos, vagy átlagon aluli pasik szinte kivétel nélkül egyedülállóak? Holott még egy ronda csajnak is jut minden ujjára pasi.

Figyelt kérdés
Ezt már régóta figyelem. Amikor gólyatáborba mentem, a kollégaúr jelölteknek a kinézetük alapján, ismeretlenül meg tudtam tippelni hogy van-e csajuk vagy nincs. És egyet se tévedtem.. Tényleg ennyivel kevesebb lánygyerek születik? vagy egyszerűen csak a jóképű pasiknak több csajuk van egyszerre titkon?
2011. dec. 2. 09:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Biztos vannak olyanok is akiket te és sokan mások jóval átlagon felülinek gondolnának, és mégsem volt még barátnőjük és szüzek, de szép nők közt is biztos vannak ilyenek, vannak olyan esetek is amikor egy fiú (úgy általánosságban) nem túl megnyerő a kinézete/stílusa és még csak nem is gazdag, lehet hogy mégis olyan barátnője van, akit rengeteg férfi elfogadna, de ez igaz lehet fordítva is, tehát ez azért egy elég összetett dolog....

22/F

2011. dec. 2. 17:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 10:41

nem vagyunk rokonok? :D mintha kb. én írtam volna..

2011. dec. 3. 23:19
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

17:47:

Tudod, kellőképpen rátapintottál a lényegre.

Elmondom neked egy önbizalom hiányos férfi szemével a történteket:

Teljesen mindegy, hogyan mosolyogsz, mennyire tetszel egy ilyen férfinak. Nem fog odamenni és kezdeményezni. A miért pedig végletesen egyszerű. Az ember körülnéz és azt látja, hogy mindenhol szebb, "tökéletesebb" emberek veszik körbe. Utcán, tömegközlekedésen, médiában. A csapból is a tökéletesség folyik, aminek nem képes megfelelni az illető. Nem csak a nők, a férfiak is érezhetik úgy, hogy nem kívánatosak (Csak ez a férfiaknál sokkal nagyobb romboló erő. Megötrik a férfiassága, a büszkesége, onnantól kezdve csak egy darab sz@r marad.).

Ha pedig ezt érzi, nem fog odamenni, mert teljesen feleslegesnek érzi, mivel úgy sem kaphat meg egy olyan nőt mint mondjuk az aki rámosolygott és inkább nem rombolja tovább amúgy is kevéske egóját.

Épp a minap volt a Fókuszban szó arról, hogy mint tudom én milyen kezdeményezés indult, hogy az újságokban külön emeljék ki azt, hogy az adott kép mocskosul retusált, mert az emberek (főként a nők) hajlamosak arra az elérhetetlen tökéletességre hajtani és ezért növekszik folyamatosan az anorexiások meg az öngyilkosok száma.

Nos a férfiak is pontosan ennek vannak kitéve. A sok tökéletes testű kandúr mindenütt.

Utána pedig ezek a szegény megroppant emberek próbálnak úgy létezni, hogy minél kevesebb figyelem érje őket mert már annak is örülnek ha senki nem veti meg őket... Leülnek gép elé, esetleg jönnek gyakori kérdésekre panaszkodni, kiöntik a lelküket mert már elegük van.

Itt meg megkapják az újjabb löketet a női igényekről: magabiztosság, határozottság, céltudatosság, stb... Hát igen, köszönik szépen, ez még mélyebbre süllyesztette őket.

Legyél kisportolt, helyes, magabiztos, határozott, céltudatos, rendes, kedves, barátságos, társaság központú, nem otthonülő, legyenek céljaid és nem is folytatom, mert ennél többet már megjegyezni sem tudtam.

De itt egy cikk, kb kiegészít.

[link]

Jah és a nők között terjengő cinikus poén jutott eszembe: "A férfiaknak mindegy, csak lyuk legyen."

Talált süllyedt. Mert már lassan az is nagy szó lesz.

Ezért a hímsoviniszta megjegyzésért elnézést, de ide illő volt.

Mindenkinek vannak elvárásai ez tény. Senki sem ad le belőlük szívesen. Pláne az aki még büszke is lehet magára mert pl olyan adottságai vannak. Ez egy kib@szott nagy paradoxon. Úgy ahogy van az egész egy ördögi kör, nincs megoldás. Éppen ezért nem írok soha ehhez hasonló kérdésekhez, mert habár megtehetném mert én is beállhatok az önbizalom hiányosok sorába, de egy anonim oldalon sajnáltatni magamat mocskosul szánalmas. (Mellesleg az első válaszolóval piszkosul egyet értek.)

Ez a posztom az egyetlen kivétel. De csak 17:47-es válaszoló miatt :D:D

Persze mindenki képes a változtatásra. De egyedül nem mindenki. Egy társ pláne ösztönző erejű lehet.

De mint ahogy a kedves válaszoló is leírta, nincs az a pénz, hogy egy nő bíztasson férfit, így inkább kerülik.

Utolsó megjegyzés még ehhez kapcsolódóan: "Könnyű mondani a szerencsétlennek, hogy ne legyen szerencsétlen."

21F

2011. dec. 3. 23:59
 14/22 A kérdező kommentje:

Te g*ci nagy einstein. Ki hozta szóba az önbizalomhiány támát? Egy kérdést sem tudsz értelmezni. Nem magamból indultam ki a kérdéssel. 40 fős matek-fizika-infó szakos gimis osztályba jártam, gondolhatod hogy csak palik voltak. És ott is, és az egyetemen is azt figyelem hogy a jóképűeknek mindig van csajuk, a többieknek leginkább soha.

Noha sokan kamuznak, főleg a szüzek, hogy nekik már sok csajuk volt, a ténylen nem változtat.

Magamat félig-meddig jóképűnek tartom, nem vok már szűz, de nem erről szólt a kérdés, és nem érdekel hogy mit olvasgatsz az önbizalomnövelő, csókszűz fiúknak szóló könyvekből (mert ezt valami effélében olvastad), először szerezz egy érettségit utána oszd az eszed légyszives. 21/F

2011. dec. 4. 04:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

04:01:

Nem is neked szólt a válasz b@szod :D

2011. dec. 4. 04:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem rémlik, hogy bárki is kérdezett volna itt rajtam kívül, ha van kérdésed, tedd fel, ez egy ilyen oldal
2011. dec. 4. 04:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól még hozzáfűzhetek egy álláspontot a hozzászóló véleményéhez.

Attól, hogy a te kérdésed, ne partizánkodj itt. Pláne ne ilyen undorító módon. Te dobálózol itt az intelligenciával, de ha tudnál szöveget értelmezni, rájöhettél volna, hogy végső soron az önbizalom hiány is összeköthető a szingliségre. Ez el sem jutott az agyadig?

Vagy te tényleg annyira ostoba vagy, hogy azt hiszed, csak a top10-es pasiknak lehet párjuk?...

Legalább moderáld magad...

21F

2011. dec. 4. 04:15
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem, nos ez a kérdés az élettapasztalataimmal jött összefüggésbe, és kíváncsi vagyok más véleményeire. De a rakás ismerőseim közül, akár jóképű és van csaja, akár ronda és nincs, kb 50-50% az önbizalomhiányosok aránya. Nem erről szólt a kérdés valójában.
2011. dec. 4. 04:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Nos akkor válaszolnék én is a kérdésedre, egyenesen.

Szerintem a feltevésed az átlagos pasikra nem igaz. Sok barátom van akik átlagosak, többüknek van párja. Kinek átlagos, kinek átlagon felüli.

Az átlag alatti pasik már más tészta. Ők valóban túlnyomó többségében szinglik.

Az pedig, hogy egy ronda lánynak is van pasija, hát nemtudom. Alapból enhéz ezt így megítélni, mert kinek mi a ronda, de az szerintem tényként betudható, hogy ők épp annyira magányosak.

Szóval végső soron szerintem ugyan annyi ronda nő szingli, mint ronda pasi.

Amúgy pedig ha jól tudom, legalábbis a 2001-es népszámlálásnál az derült ki, hogy több nő van mint férfi. Legalábbis több nő éli meg a 16+ életkort.

Szóval nem, hogy kevesebb, de több lánygyerek születik.

Nem rég volt népszámlálás, hamarosan megtudhatjuk, hogy a mostani időkben hogy áll a dolog :D

21F

2011. dec. 4. 04:31
 20/22 anonim válasza:

szerintem inkább a házas emberek között kéne körülnézned. Szerintem itt már nincs ilyen arány.

Amúgy nekem általában vézna palik tetszettek világ életemben (a férjem is nagyon vékonyka) mégis amikor fiúztam mindig a kigyúrt pasik jöttek oda hozzám. Akik meg valóba bejöttek volna külsőre, na ja... azok valahol gubbasztottak.

2011. dec. 4. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!