Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit "kezdjek" a vele? Nem úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit "kezdjek" a vele? Nem úgy szeret nyaralni mint ahogy én. Van megoldás?

Figyelt kérdés

Egészen mást ért pihenés, kikapcsolódás alatt mint én: nem szeret cél nélkül sétálgatni a molón, vagy fecsérelni az időt a strandon. Nem szeret koncerteken hülyülni se, mert nem tud feloldódni. A diszkót pedig egyikünk se szereti.

MIT KEZDJEK VELE? Társaságban a legnehezebb, mert akkor a többiek szavát is teljesíteni kell(én vagyok a házigazda). Tényleg reménytelen őket összehangolni?

Mind a két opcióra várok válaszokat.

L/18

2009. máj. 13. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kössetek kompromisszumot. Szórakozzatok egy kicsit úgy ahogy te szeretsz, és úgy ahogy ő szeret. Ennyit megtehettek egymásért,nem? Az én párom sem szeret például Rock koncertekre járni és tombolni, de mindig jön velem, mert tudja,hogy szeretem. Én sem szeretek vele ide-oda járkálni, ami fontos neki, de megteszem mert fontos nekem, hogy ő is jól érezze magát. :)
2009. máj. 13. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom az elöttem szolohoz de egyébként van amit együtt csináltok?
2009. máj. 13. 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen persze:) Szoktunk moziba menni, gyakran elmegyünk beülni valahova beszélgetni...de a sétálás már megint problémásabb, mivel sokszor "cél nélküli". A legtöbbször én( szinte mindig) én alkalmazkodom, de mostmár szeretném ha néha az lenne, amit én szeretnék, viszont nem lenne jó az sem, ha tudnám, hogy ez Neki így nem jó.

Gondoltam arra, hogy úgy kéne csinálni, hogy "kisétálunk a molóra, mert áthajozunk a szemközti településre, ahol meglehet nézni pl egy kilátót". Tehát ilyen kis praktikákat szeretnék nyáron...

2009. máj. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!