Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar ez a dolog szerintetek? 17/F
A barátnőm amikor Péntekenként átjön hozzám, abból a 4 órából amit nálunk tölt kb 2 órát a kishúgommal van, babáznak, játszanak, frizurát csinálnak egymásnak, utána meg együtt "piszkálnak" engem.
Hétköznap is sokszor szeret a kishúgomról beszélgetni ,hogy milyen aranyos stb.
Figyeljetek,én megértem a kérdezőt.Jó dolog,ha elvan a kistesójával a csaj,de gondoljatok már bele,hogy átjön hozzátok,és a fele időt a kishúgotokkal tölti..titeket nem idegesítene? Engem igen,hiába szeretem mindkettőjüket.:S (Nekem is vannak kistesóim amúgy)
Amúgy fiú,szerintem annyit tudsz tenni,hogy finoman előhozod a témát,és elmondod,hogy zavar,hogy ennyi időt tölt vele,mert szerinted ez már sok.Persze,ne azt mondd neki,hogy mostantól rá se nézzen a tesódra kb. ..csak,hogy "tartsa kordában" magát.
16/L
Azoknak, akik nem értik a problémát:
ti mondjuk mit szólnátok, ha a pasitok átmenne hozzátok négy órára és ebből kettőt a menő bátyátokkal töltene el? Dumálnának a kocsikról, a sportról, a csajokról és titeket nagy ívben leszarna. Utána pedig együtt b.sztatna titeket, hogy nagy a s.ggetek, kicsi a melletek? Örülnétek neki? Egyet értek az elsővel, szerintem nem neki való még a pasizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!