Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem szeretitek a perverz fiúkat?
Figyelt kérdés
Ezeknek a fiúknak kevesebb az esélyük arra, hogy barátnőjük legyen?2011. nov. 29. 17:36
11/19 anonim válasza:
Egyáltalán mi számít neked ,kérdező, perverz-nek?:) Kicsit konkrétabban..
12/19 A kérdező kommentje:
17:44.Én fiú vagyok.És azért kérdeztem amit kérdeztem, mert eléggé perverz vagyok.
2011. nov. 29. 17:46
13/19 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk mindig a csajokra meg a szexre gondolok.Tudom, hogy fiúknál ez normális.De amúgy 11 vagyok.
2011. nov. 29. 17:48
14/19 anonim válasza:
Hát szerintem pervezség az a polipsex. Vagy az már beteges?XD
16/19 A kérdező kommentje:
S te a pi>ába.
2011. nov. 29. 18:33
17/19 anonim válasza:
igaza van sajnos, 11 évesen nem nagyon tudod, hogy mit hogyan kell. 5-6. osztály körül lehetsz gondolom, ilyenkor még koncentrálj a tanulásra, és ilyen korban nem lehet senkire mondani hogy perverz, majd ha 17 évesen is ez lesz, na, akkor tedd fel újra a kérdésed ;)
18/19 anonim válasza:
ha általánosságban beszélünk talán azért, mert a lányok nem perverzek, de van aki igen csak meg kell találni. Ha meg tényleg 11 vagy akkor csak gondolatban perverzkedj és ránts rá :-)
19/19 anonim válasza:
Hát én dobnám, sőt össze sem jönnék egy ilyen pasival. Undorítónak tartom az ilyeneket. De hát nem lehet mindeni egyforma. Nem?
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!