Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednetek a parotoknak, hogy megcsaljon?
az este kerdezte tolem ezt a kerdest h megengedem e h csaljon meg junius 19 en? Akkor jon valaki hozzajuk es a csaj szerelmes bele s egy ejszakara kolcson akarja kerni tolem. Persze a valaszom NEM volt de megis ossze fogjak hozni mert nekem vizsga idoszak lesz es nem tudok vele lenni es tavkapcsolatban elunk, mindig azt mondja h szeret s velem akar lenni, s massal sohasem de akkor miert akar vele lenni nem tudom, lehet h csak azert mert a masik csaj szerelmes bele. En attol felek h megteszi csak az az egy ejszaka lesz koztuk, velem mar 1 eve van s eddig soha nem merult fel ilyen kerdes tole h massal is legyen, meg kuldott a csajrol is kepet h nezzem meg milyen csunya pedig en nem annak latom h az lenne. Mit tegyek h allitsam meg h ne csinalja ezt a "hulyeseget" meg nagyon szeressuk egymast, de ezt nem tudnam elfogadni tole ha megtenne.
koszonom elore is a valaszotokat
Ez de durva! Egyáltalán nem kell neki lefeküdnie azzal a csajjal csak azért, mert a csaj szerelmes belé!
Ne legyen már ilyen bunkó, hogy megcsalna Téged. Ha ezt megteszi, nem is szeret igazán.
Kérdezd meg tőle, hogy ha ennek a lánynak hajlandó a kedvére tenni, akkor Neked miért nem akar a kedvedre tenni? Pedig szeret....
A barátod hazudik össze-vissza és nem hinném, hogy szeretne téged.
Ha igazán szeretne, akkor megpróbálná elkerülni a helyzetet is, mármint, hogy egymás közelében legyenek és megkívánja a csajt, mert utána nehezebb türtőztetnie magát, minthogy ha aznap az egyik haverjánál aludna vagy valami.
mar osszevesztunk 2 szer is az 1 ev alatt de 2-3 napnal nem birtuk h ne beszelgessuk, sokszor bizonyitsa h szeret s tudom h en vagyok neki a nagy O, de ez a csaj nagyon ki csavarta az agyat nem tudom mit csinaljak
szakitani semmi aron nem akarok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!