Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megengednetek a parotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednetek a parotoknak, hogy megcsaljon?

Figyelt kérdés

az este kerdezte tolem ezt a kerdest h megengedem e h csaljon meg junius 19 en? Akkor jon valaki hozzajuk es a csaj szerelmes bele s egy ejszakara kolcson akarja kerni tolem. Persze a valaszom NEM volt de megis ossze fogjak hozni mert nekem vizsga idoszak lesz es nem tudok vele lenni es tavkapcsolatban elunk, mindig azt mondja h szeret s velem akar lenni, s massal sohasem de akkor miert akar vele lenni nem tudom, lehet h csak azert mert a masik csaj szerelmes bele. En attol felek h megteszi csak az az egy ejszaka lesz koztuk, velem mar 1 eve van s eddig soha nem merult fel ilyen kerdes tole h massal is legyen, meg kuldott a csajrol is kepet h nezzem meg milyen csunya pedig en nem annak latom h az lenne. Mit tegyek h allitsam meg h ne csinalja ezt a "hulyeseget" meg nagyon szeressuk egymast, de ezt nem tudnam elfogadni tole ha megtenne.

koszonom elore is a valaszotokat

2009. máj. 13. 14:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez de durva! Egyáltalán nem kell neki lefeküdnie azzal a csajjal csak azért, mert a csaj szerelmes belé!

Ne legyen már ilyen bunkó, hogy megcsalna Téged. Ha ezt megteszi, nem is szeret igazán.

Kérdezd meg tőle, hogy ha ennek a lánynak hajlandó a kedvére tenni, akkor Neked miért nem akar a kedvedre tenni? Pedig szeret....

2009. máj. 13. 14:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi lefekszik a csajjal (úgy, hogy állítólag nem is tetszik neki, csak szánalomból), akkor egyrészt nem szeret téged, másrészt valószínűleg hazudott azt illetően, hogy nem tetszik neki. Egyébként meg mi az, hogy a csaj "kölcsön akarja kérni tőled a barátod"? Mi ez, valami vásár? A barátod pedig árucikk? Komolyan, nem értem, meddig süllyed még a világ...
2009. máj. 13. 14:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva :S Kérdezd meg tőle, ki a fontosabb: Te vagy az hogy egy idegen csajnak egy éjszakára jó legyen, te meg plusz még szenvedj is miatta...
2009. máj. 13. 14:14
 4/20 A kérdező kommentje:
nem tudom miert akarja ezt a dolgot nekem is sokszor a kedvembe jar, mindent megkapok tole amit kivanok, mindent megcsinal nekem, figyelmes, az eg vilagon nem kapok olyan pasit mint amilyen O, meg egyszer amikor fel vetodott az a kerdes h mi lenne ha egyutt elnenk le az eletunket akkor rea vagta h akkor kezdodne az elet szep napjai ha velem lehet minden percben s minden nap velem allhasson, de most ez a csaj mintha ki mosta volna az agyat, h ilyent akar csinalni:(
2009. máj. 13. 14:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

A barátod hazudik össze-vissza és nem hinném, hogy szeretne téged.

Ha igazán szeretne, akkor megpróbálná elkerülni a helyzetet is, mármint, hogy egymás közelében legyenek és megkívánja a csajt, mert utána nehezebb türtőztetnie magát, minthogy ha aznap az egyik haverjánál aludna vagy valami.

2009. máj. 13. 14:18
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem semmi! Ha az én pasim ilyet mondana úgy kidobnám, hogy a lába nem érné a földet! Egyáltalán ha szeret hogy fordul meg ilyesmi a fejébe?! Oké a másik lány nyomul de ettől még nem kell neki viszonoznia! Már az is szörnyű hogy ilyesmi megfordul a fejébe, de így még bízni sem tudsz benne. Ha együtt maradtok folyton az járhat az eszedbe vajon megcsalt vagy ha nem mikor teszi meg?
2009. máj. 13. 14:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mit csinálnék? közölném a drágalátos "párommal", hogy amennyiben nála ez belefér egy kapcsolatba, fel is út le is út. ne légy már hülye!
2009. máj. 13. 14:20
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
14:20-asnál a pont... Ha neki fontosabb egy nő aki elvileg nem is tetszik neki meg semmi, mint te, hát akkor...
2009. máj. 13. 14:23
 9/20 A kérdező kommentje:

mar osszevesztunk 2 szer is az 1 ev alatt de 2-3 napnal nem birtuk h ne beszelgessuk, sokszor bizonyitsa h szeret s tudom h en vagyok neki a nagy O, de ez a csaj nagyon ki csavarta az agyat nem tudom mit csinaljak

szakitani semmi aron nem akarok vele

2009. máj. 13. 14:24
 10/20 A kérdező kommentje:
lehet h a masikkal jobban ki fog jonni s engemet elhagy :((
2009. máj. 13. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!