Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, van egy barátnőd. Nagyon szereted őt, és ő is téged nagyon. Hónapok óta együtt vagytok, minden jó és szép. De erre a helyzetre hogy reagálnál?
Figyelt kérdés
Egyszer csak megtudod hogy barátnődnek még jóval a kapcsolatotok előtt volt egy egyéjszakás kalandja, egy olyan személlyel akivel már régen kavart előtte. Hogyan reagálnál? És eltudnád e fogadni ezt a helyzetet, és folytatódhatna e a kapcsolat ugyanugy ahogy eddig semmi hátránnyal a dolog miatt?2011. nov. 28. 20:26
11/21 anonim válasza:
Nem érted, hogy nekem mi a problémám az egésszel..Így valóban nehéz beleképzelni magadat a helyzetembe. Egyébként meg nem vetettem véget semminek, csak időt kértem. De nem könnyíted meg a helyzetemet.
12/21 anonim válasza:
Nem akadnék fönn rajta. Még azelőtt történt, hogy összejöttünk volna, és legalább őszinte volt, hogy bevallotta. :)
13/21 anonim válasza:
Az hogy bevallotta az túlzás, mert mástól hallottam, és ha nem kérdezek rá akkor nem tudnék róla, bár jobb is lenne.
Egyébként meg szivem engem nem más érdekel, hanem te.
14/21 anonim válasza:
És én ezt itt le is zártam. Szerintem nem itt kellene megbeszélni a dolgokat, meg megmutatni, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak. Főleg hogy a helyzet felét sem ismerik.
15/21 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy miért lett volna ezt kötelességem bejelenteni .. én is probálok tullépni ezen a hibán, és nem gondolni rá, elfelejteni. és szerintem is zárjuk itt le ezt a témát, mert igazad van, nem ismeretlen emberektől fogom várni a véleményt, de azért mégis érdekelt, hogy csak én gonodlkozok e ilyen rosszul. de ugy tünik hogy nem biztos az.
2011. nov. 28. 21:03
16/21 anonim válasza:
kerdezö!latom hogy a baratod is csatlakozott a temahoz!ha nem csaltad meg a pasidat es meg csak okot se adtal ra hogy igy reagaljon akkor teljesen igzad van!manak is becsuszott mar egy ejszakas kalandja!ez a mult nem tudsz mar valtoztatni, azt se tudtad hogy ö kepbe lesz, mostanra es azt sem tudhattad hogy ez neki nem fog tetszeni.Szoval nem lattal a jövöbe, es ha akkor jol esett miert ne tetted volna meg?!
17/21 anonim válasza:
nyugodj már le, srác...sok mindenkivel előfordul. nem értem miért akadsz ki
18/21 anonim válasza:
nem foglalkoznék vele. először is azért mert előtte volt, másodszor is azért mert csak egy személy->vagyis nem egy egész focicsapat, harmadsorban pedig azért mert minden szép és jó :)
19/21 anonim válasza:
hogy mi volt előtted, ahhoz nincs sok közöd.. a jelenében benne vagy, ahhoz van valamennyi közöd, valamennyi beleszólásod a dolgaiba, a jövőjébe meg ha szereted, benne kell tudnod maradni
20/21 anonim válasza:
A fiúnak elég éretlen a felfogása, nyilván ő tökéletes. Én nem törődnék vele Kérdező, ha a múltad miatt el akar hagyni meg se érdemel.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!