Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a párommal már 4 éve együtt vagyunk, de nem akar eljegyezni sem, nemhogy elvenni (pedig már régebben mondta)?
Figyelt kérdés
Szerinte is meg mások szerint is nagyon házias vagyok(ezt magamról is elmondom),csinosnak is merem mondani magam...régebben már megígérte hogy elvesz,mert nem akar egy ilyen csaj elengedni,most meg nem tesz semmit!Ő azt mondja még szerelmes belém,de tanácstalan vagyok!Szeretem de szeretnék már a jegyese lenni, nem csak a barátnője..beijedhetett?mondjatok valamit nagyon fontos lenne..aki tud az válaszoljon..ezen múlik a boldogságom!Kérlek-->köszönöm!2008. márc. 24. 13:53
11/14 anonim válasza:
Gratulálok nektek! Azóta esküvő is volt? Nálunk tragikus a helyzet, 10 év után semmi változás, sem eljegyzés nemhogy esküvő. Ma pedig kijelentette, hogy nem is akar elvenni, ne is erőltessem. Teljesen ki vagyok borulva, pedig azt hittem a legnagyobb boldogságban élünk!
12/14 anonim válasza:
Itt mindenki csak el akarja vetetni magát. Szerintem nem szeretik egymást eléggé. Mert ha szeretnék ilyen fel se merülne. Érdek házasság.!!!
13/14 anonim válasza:
nekem 2 hónap járás után a karácsonyfá alá csempészte a gyűrűm a párom :)
14/14 anonim válasza:
8-as válaszoló:
,,akkor igazából én se értem miért félnek egy gyűrűtől?Amivel tulajdonképpen semmi se lenne máshogy mint eddig"
Pont ez az, megválaszoltad, vagy akkor úgy fogalmazok, ez a másik oldalnak is az érve. Minek az eljegyzés? Ugyanúgy élünk boldogan, nincs értelme, mert semmi se lenne máshogy, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!