Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok róla? Igaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok róla? Igaz, hogy érettségizünk meg minden. De akkorse tudom.

Figyelt kérdés

mindketten érettségizünk.

én már rég letudtam, de a barátnőm most is tanul.

ezen a héten is kétszer találkoznunk (ebből egy már eltudva).

azt mondja nincs rám ideje, de arra meg van, hogy a legjobb barátnőivel elmenjen szombat este?

én meg itthon unatkozok most is, már nem tudok mit csinálni. barátaim alig vannak, akk meg vannak, azok seggrészegre isszák magukat most is valahol. de én nem vagyok ilyen.

valószínáleg most is itthon fogok ülni, míg a barátnőm szórakozgat.

igaz, most elöszőr megy el külön. azt mondta, ennyi neki is jár, amit nem is kétlek. azt mondta, hogy tőlem nem kell elkérezgetnie, de a szüleitől igen.

bezzeg engem akárhány helyre hívnak, én mindig elmondom neki, és elöszőr neki.

1. mit gondoltok? másra van ideje csak rám nem?

2. akkor rajtam miért kéri számon, hogy merre megyek? ha neki nem kötelessége tudatnia, hogy ő éppen merre jár?

3. mit tegyek, hogy ne utakozzak a hiányában?:$

2009. máj. 12. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Mond meg neki h. az elmúlt időszakban egy kicsit keveset voltatok együtt, és szeretnéd ha több ideje lenne rád, de nem akarod azt sem, h. a barátait ott hagyja.

ennyi szerintem ez jó. de te is lehetnél egy kicsit megértőbb,ennek ellenére beszélj vele, ha nem megy te is men el akár egyedül is szórakozni.

16/L

2009. máj. 12. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Készülj a szóbelire!
2009. máj. 12. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele! nem feltétlenül kell nekiesni, hogy rád miért nincs ideje, érthető, hogy a barátaira is szüksége van... az viszont nem igazságos, hogy nem mondja el, hova megy, szerintem egy kapcsolatban egyenlő felek vannak(jó esetben), és ha te beszámolsz neki merre vagy és kivel, akkor neked is jogod van ezt tudni... már csak azért is mert így nem vagy olyan nyugtalan amíg nincs veled! szerintem ezt nyugodtan elmondhatod neki! de várd meg az érettségi végét amikor már ő sem lesz olyan feszült! ja és igen készülj a szóbelire!;) kitartás!
2009. máj. 13. 10:09
 4/4 A kérdező kommentje:

köszike:P

de holvan még juniús közepe?:P

2009. máj. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!