Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, bár csak csók. Meg lehet bocsátani?
hát nem tudom.. én 2,5 éve vagyok kapcsolatban... és az elején tisztáztuk, ha bármelyikünk megcsalja a másikat.. (legyn az akár egy csók) szakítunk. én nagyon szeretem a párom de ha én csalnám meg.. elmondanám neki és ott hagynám, nem tudnék úgy élni vele, hogy megcsaltam...
L/17
A szituáció világos. Ő is haragudott rád, te is haragudtál rá, mindketten próbáltátok a húrt a megengedett határig feszíteni, és az nála szakadt el hamarabban. Mondjuk egy 3 éves kapcsolatban nem lenne szabad az ilyennek eddig fajulnia. De ha mégis megtörtént, akkor - egy határozott és meggyőző bocsánatkérést követően - meg lehet, természetesen érzékeltetve, hogy ezzel még nincs elintézve.
A baj inkább szerintem az lehet, hogy a problémák, vágyak, kívánságok nem lettek kibeszélve, a szőnyeg meg most púposodott fel annyira, hogy bukás lett a vége. Vagy miért nem mondta el ő, hogy tőled több szeretetre vágyik?
Nem tudom, milyen bensőséges a kapcsolat köztetek. Mindenesetre minél jobban eltávolodtok egymástól, annál nehezebb visszacsinálni. Ha pedig ő már olyan messze, van, hogy megcsalt, és ezután nem az az első gondolata, hogy "mekkora hülye voltam", és hogy mindent rendbe akar veled hozni, hanem az, hogy szakítani akar, akkor már közel reménytelen. De te látod közelről a szitut, és te ismered őt annyira, hogy erre csak te tudj releváns választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!