Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy orvos beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy orvos beleszerethet egy szobalányba?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 14:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

Am miért tetted fel a kérdést? Ilyen helyzetben vagy? Melyik szerepben? :)

21f

2011. nov. 25. 15:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ő a szobalány.
2011. nov. 25. 15:49
 13/19 A kérdező kommentje:
szerinem egyértelmű, hogy melyik vagyok
2011. nov. 25. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kifejtenéd a sztorit bővebben? Érdekelne

21f

2011. nov. 25. 16:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát, nyílvánosan nem :) De privibe leírom, ha szeretnéd
2011. nov. 25. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

Akkor most írok egy őszinte választ nyugodtan le leget pontozni.

Én valószínűleg nem tudnék beleszeretni egy szobalányba. Őszintén szólva a velem nagyjából azonos, vagy magasabb műveltségű hölgyeket részesítem előnyben, azért, mert számomra egy kapcsolatban a beszélgetés a legfontosabb, nekem nem csupán egy barátnő kell, hanem egy társ, aki szellemi partnerem is tud lenni. Ezt pedig egy szobalányról nem igazán tudom elképzelni. Habár ez is egy összetett kérdés, mert például lehet egy lány, akinek meghaltak mondjuk 18 éves korában a szülei, és egyedül volt kénytelen eltartani magát és a testvéreit, nem volt lehetősége tovább tanulni (jó ez egy kicsit sarkított példa), ilyen esetben lehet, hogy bele tudnék szeretni a lányba VISZONT ha szimplán azért szobalány, mert büdös volt neki az iskolapad, akkor esélye sincs.

Továbbá ha nem néz ki jól akkor se lenne nálam esélye, ellentétben egy medikával/orvossal.

2011. nov. 25. 17:14
 17/19 anonim ***** válasza:
28%
Ja, és én most harmadéves medikus vagyok.
2011. nov. 25. 17:15
 18/19 anonim ***** válasza:
73%

Melyik sorozatot nézed? :D Melyik csatornán?

--- Persze hogy lehet, miért ne lehetne. Ha valakinek csak ez számít, hogy mi a msáik foglalkozása, akkor azt csak sajnálni tudom.

2011. nov. 26. 02:27
 19/19 A kérdező kommentje:
hát, sztem meg nem létezik ilyen...max. az amerikai filmekben :S
2011. nov. 26. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!