Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha a barátommal lassan 2 hete vagyunk együtt, és még nem vagyok szerelmes? :/

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 10:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
majd meglátjuk, hogy alakul:/:)
2011. nov. 25. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Walk with me:

Mintha csak én írtam volna. Perfekt. Csak hogy az emberek erre rájöjjenek, ahhoz gondolkodni kéne, ráadásul nem olyan buta sablonosan, az meg nehéz, szóval nem csoda, ha nem sikerül nekik. Ezért inkább összejönnek olyannal, aki csak szimpatikus, emg szép, oszt jóvan. Aztán pár hónap múlva szétmennek, megutálják egymást, beállnak a másiknemszidó-sorba, utána meg kezdik az egészet elölről egy másik emberrel. De mivel nem azt keresik, hogy kivel tudnák egy életen át jól érzeni magukat, nem csoda, ha nem fogják megtalálni, és már az ilyen ember (a nagy Ő) létezésében is kételkednek. Sosem lesznek így boldogok.

2011. nov. 25. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:

én jelenleg 1 éve vagyok a barátommal, és kb 3-4hónap után kezdtem szerelmes lenni.. és ma meg már hihetetlenül odavagyok érte.:)

igaz, ő már hónapokkal azelőtt szerelmes volt belém, mielőtt hivatalosan is összejöttünk:D de ma már ő is mégjobban szeret.;)

szóval én azt mondom, hogy ha úgyérzed, hogy megéri "várni a szerelemre", vagy hogy legalább érzed, hogy egyáltalán kialakulhat... akkor várjcsak, és majd meglátod jólesz az;)

2011. nov. 25. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!