Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi szokott lenni a max...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szokott lenni a max idő amíg nem kommunikáltok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Nem találkoztok, telefonon sem beszéltek. De nem szakítottatok, nem is vagytok rosszban, senki nem haragszik senkire. Szóval átlag hány naponta keresitek egymást? Kort és nemet is légyszi!
2011. nov. 24. 17:19
1 2
 11/17 WhiteLabel ***** válasza:
51%
dehogy engesztelem, majd ha akar valami akkor úgy is megszólal:D
2011. nov. 24. 18:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon maximum egy nap. Amúgy ilyen naponta kétszer beszélünk, és olyan két-három naponta alszunk együtt.
2011. nov. 24. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy-két év...
2011. nov. 24. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
mi pont most vagyunk mély ponton vasárnap taliztunk utoljára és azóta semmi komunikáció,nem vesztűnk össze csak azt várja el tőlem hogy majd írok neki,hát nem adom meg neki ezt az örömet én 20/L ő 21/F
2011. nov. 24. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Néhány óra.

Ha nem vagyunk éppen együtt, akkor is napközben 1-2 telefon, vagy rövid fészbúk beszélgetés, és minden este msn.

Ha ő egy barátjánál van és későig marad, vagy ha én egy barátomnál/barátnőmnél alszom, vagy külön megyünk barátokkal bulizni, akkor meg esti telefon.

Szóval nincs olyan nap, hogy ne kommunikálnánk valamilyen formában.

El sem tudom képzelni, hogy akár egyetlen napig ne kommunikáljunk, főleg nem, hogy napokig.

Nem is értem az olyan kapcsolatokat, ahol a felek 2-3 napig nem is tudnak egymásról.

Egy sms mindenkinek belefér az idejébe, ha más nem is.

Ha valaki kibírja, hogy nem beszéljen a párjával minden nap, még ha csak 2 percet is, az nem is szereti igazán a másikat, hiszen nem érdekli, mi van vele.

Mi sem vagyunk egymás seggében a barátommal és nem vagyunk az az 5 percenként telefonálós párocska, mielőtt ezt gondolnátok, de napi pár percet mindig szakítunk kommunikációra, ez szerintem alap egy jó kapcsolatban, hiszen érdekel mi történt aznap a szerelmemmel és jó hallani a hangját egy picit.

Pedig mi már lassan két és fél éve együtt vagyunk, szóval nem is a rózsaszín ködös időszakot éljük rég.

L/24

2011. nov. 24. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Most olvastam kérdező a kommentedet.

1 hét???

Szerintem ez elég durva.

Én a legjobb barátnőmmel gyakrabban beszélek.

Szerintem ez nem "normális", legalábbis én nem tartom annak és ezt nem bántásból írom.

L/24

2011. nov. 24. 23:48
 17/17 anonim ***** válasza:

19:53-as vagyok

nagyon irigyelek titeket,de szerintem az én kapcsolatomnak nincs jővöje főleg így :(

2011. nov. 25. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!