Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek bejövök a csajnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök a csajnak?

Figyelt kérdés

15/F vagyok, idén év eleje óta évfolyamtársam a csaj (ő is 15), de eddig nem nagyon beszélgettünk. Pár napja rámírt face-en, és azóta minden nap 3fél órát beszélgetünk min. az interneten, de suliban még nem találkoztunk (több épületes suli, 5-ből 4 nap másik épületben vagyunk a héten). Különböző dolgokról beszélgettünk, és ő olyanokat is írt, hogy a barátnője már 3 hónapja jár egy fiúval meg hogy ha van párja akkor szívesen tölti vele a szabadidejét. Szerintetek ezek célzások arra, hogy bejövök neki, vagy csak úgy írta? Hogy tudnám ezt kideríteni úgy, hogy nem égetem le magam?

Lécci segítsetek, nem sok tapasztalatom van ilyen téren.

Előre is köszi a válaszokat!

2011. nov. 24. 17:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is bejössz a lánynak, mert magamból kiindulva tudom, hogy mit csinálok amikor egy srác tetszik. De remélem te is ráírsz és nem használod ki ezt a helyzetet! Am meg még tényleg beszéljetek meg egy találkozót, mondjuk suli után. Mondd neki, hogy jobban megszeretnéd ismerni, meg stb. Meg küldj neki szívecskét amikor elköszöntök egymástól. Ha küld egyet vissza akkor ott már van valami... én legalábbis csak akkor szoktam visszaküldeni.. :$

szintén 15/L

2011. dec. 3. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!