Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zorán:A szerelemnek múlnia kell. Valóban múlnia "kell"? Ez nagyon elszomorít, ha belegondolok.
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 10:27
11/16 anonim válasza:
Hali!Szerintem a szerelem elmúlása egy szakítás után nyomós dolog és nehéz akár feldolgozni azt.De úgy használni a szerelem elmúlását hogy egy hosszú párkapcsolatban elmúlik a szerelem,nem éppen drasztikus gondolat,hiszen egy elvakító, lángoló,tüzes szerelem tisztul le egy meghitt szeretetté,amitől egyáltalán nem lesz kevesebb az a kapcsolat, hanem mint ahogyan a bor is évek múltával lesz letisztultabb és minőségibb. :)
12/16 anonim válasza:
Ne a dalszövegből indulj ki, nyílván így rímelt a legjobban:) Egyébként idővel az őrület csitul, kiszámíthatóbbak lesznek az érzelmek, és szép lassan szeretetté szelidül a szerelem.
13/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Ha a szerelem elmúlik idővel, vagyis átalakul meghitt szeretetté, akkor az ember egy idő után nem fog áhítozni a lángoló szerelem után? Vagy ez csak megszokás esetén van így? Erre lennék én kíváncsi.
14/16 anonim válasza:
Hú, előző válaszoló, én mindig attól félek, hogy a férjemnek majd elkezd hiányozni a Lángoló szerelem... Én még szeretem most is szerelemmel és féltéssel, már kilencedik éve! Ha múlik a szerelem, remélem lassan teszi majd!
15/16 anonim válasza:
Most nem azért, de szerintem ez a szerelem átalakul szeretetté szöveg hatalmas nagy hülyeség. Valaki kitalálta és azóta mindenki ezt hangoztatja. Igen, a gyomorösszeszorulás elmúlik, még jó. Nem lehet 40 éven keresztül az egekben az adrenalin szintünk, bele is betegednénk. De egy hosszú kapcsolat vagy házasság során Ű(ami jól működik), nem hiszem, hogy ugyanúgy szeretik egymást a felek, mint a barátaikat, szüleiket, testvéreiket. Mert az a sima szeretet. Amit akkor érzel a partnered iránt az is szerelem, csak lenyugodott formájú szerelem. És az adrenalin bevitelről immár nektek kell gondoskodni, nem pedig a természetnek (magyarul nektek kell izgalmassá tenni a hétvégéket stb).
16/16 anonim válasza:
1. Ki az a Zorán?
2. Miért hallgatnátok rá?
3. Mindig vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!