Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon lehetséges még? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehetséges még? Van egy srác, akit kb. másfél éve láttam először. Akkor ott feltűnt, h nagyon szokott bámulni..

Figyelt kérdés
majd elkezdtünk szemezni, volt, h hozzám szólt az utcán ilyen udvarias formulákat, majd egyik nap láttam egy csajjal kézen fogva... ott összedőlt bennem minden..., pár hét után, már egyedül láttam meg úgy mostanság is, voltak megint csak ilyen pár szó váltások, majd az egyik ilyen jobb mondat után, elkezdett köszönni, köszönt napi rendszerességgel, de egy idő után abba hagyta, de utána megint történt egy olyan dolog, melyből az jön le, h felfigyelt rám..., szal most nem nagyon értem, hogy mi van. Esetleg lehet ebből még vmi? am. 21 éves a srác, én meg 17 vagyok
2009. máj. 12. 06:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác nagyon levágta hogy te odáig vagy érte. Kamaszkoromban én is így rontottam el... Egy pasinak kell érted odáig lennie, és neki kell udvarolnia. Nem pedig fordítva. Most nem azt mondom hogy nem tetszhet, de azért ne te fuss utána! Foglalkozz más fiúkkal, majdcsak kialakul valami a háttérben! Ha tetszel neki, és érdekled, akkor úgyis kezdeményez majd valamit.
2009. máj. 12. 08:10
 2/3 A kérdező kommentje:
de én igazából nem küldtem felé olyan jeleket, amiből levonta volna, h odáig vagyok... szemeztünk..., amikor köszönt vissza köszönt, most, h nem köszön, én sem köszönök rá... szal nem vehette le azt annyira...
2009. máj. 12. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
* visszaköszöntem
2009. máj. 12. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!