Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki nem csalná meg a barátnőjét, ha egy nagy dudájú szőke rávetné magát?
Figyelt kérdés
(Vagy éppen egy olyan csaj, aki nagyon bejön neki.)
Remélem csak én találkoztam még ilyenekkel..
2009. máj. 11. 21:30
2/22 anonim válasza:
Csatlakozom, nincs az a csaj akivel emgcsalnám... ha meg rám akarná vetni magát vki még mindig van időnm beszerezni egy sokkolót.
3/22 anonim válasza:
Vannak bizony :) Szerintem nem is kevesen vannak, akik nem adnák fel a szerelmet egy kis hancúrért, legyen az akármilyen bombasztikus nő.
5/22 anonim válasza:
nehéz elhinni, hogy léteznek(?)ilyen pasik, de ezek szerint igen. :) de azért ne tagadjátok, hogy nem játszanátok el a gondolattal :D
6/22 anonim válasza:
17 éves fiú vagyok :)
A véleményemre nem fogtok sokat adni, de végülis ilyenkor dolgoznak legjobban a hormonok :P
Volt eset, hogy nagyon szép barátnőm volt és még szebb lány probálkozott be.
Nemet mondtam :) Mi több, eltóltam magamtól.
7/22 anonim válasza:
Persze hogy nem csalnám meg, a nagymellű szőkéket úgyse kedvelem :D
8/22 anonim válasza:
Igen van az én barátom is pl. :)
szerintem aki szerelmes az nem csinálja meg kivéve akkor ha tudja hogy a csaj megbocsájt neki
9/22 anonim válasza:
Én nem csalnám meg a barátnőmet senkivel sem!
10/22 anonim válasza:
A barátomról biztosan tudom ,hogy nem csalna meg,tudom mert volt már hasonló és forditva is!Nem lennénk képesek rá lehetne bármilyen jó csaj/pasi aki ránkmozdul .
És sztem sokat osztják ezt a véleményt,aki meg nem (megcsalosok)azzal nem kell törödni ,hosszútávon ő lesz bologtalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!