Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki nem csalná meg a barátnőjét, ha egy nagy dudájú szőke rávetné magát?

Figyelt kérdés

(Vagy éppen egy olyan csaj, aki nagyon bejön neki.)

Remélem csak én találkoztam még ilyenekkel..

2009. máj. 11. 21:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Igen, én.
2009. máj. 11. 21:30
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Csatlakozom, nincs az a csaj akivel emgcsalnám... ha meg rám akarná vetni magát vki még mindig van időnm beszerezni egy sokkolót.
2009. máj. 11. 21:33
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Vannak bizony :) Szerintem nem is kevesen vannak, akik nem adnák fel a szerelmet egy kis hancúrért, legyen az akármilyen bombasztikus nő.
2009. máj. 11. 21:35
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
igen van, a barátom:)
2009. máj. 11. 21:36
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
nehéz elhinni, hogy léteznek(?)ilyen pasik, de ezek szerint igen. :) de azért ne tagadjátok, hogy nem játszanátok el a gondolattal :D
2009. máj. 11. 21:36
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

17 éves fiú vagyok :)

A véleményemre nem fogtok sokat adni, de végülis ilyenkor dolgoznak legjobban a hormonok :P

Volt eset, hogy nagyon szép barátnőm volt és még szebb lány probálkozott be.

Nemet mondtam :) Mi több, eltóltam magamtól.

2009. máj. 11. 21:47
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Persze hogy nem csalnám meg, a nagymellű szőkéket úgyse kedvelem :D
2009. máj. 11. 21:52
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Igen van az én barátom is pl. :)

szerintem aki szerelmes az nem csinálja meg kivéve akkor ha tudja hogy a csaj megbocsájt neki

2009. máj. 11. 22:02
 9/22 anonim válasza:
96%
Én nem csalnám meg a barátnőmet senkivel sem!
2009. máj. 11. 22:10
 10/22 anonim ***** válasza:
96%

A barátomról biztosan tudom ,hogy nem csalna meg,tudom mert volt már hasonló és forditva is!Nem lennénk képesek rá lehetne bármilyen jó csaj/pasi aki ránkmozdul .

És sztem sokat osztják ezt a véleményt,aki meg nem (megcsalosok)azzal nem kell törödni ,hosszútávon ő lesz bologtalan!

2009. máj. 11. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!