Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A közös zuhanyozásról, fürdésr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A közös zuhanyozásról, fürdésröl mit gondoltok? Jó az?

Figyelt kérdés
Kb: 1 éve vagyok együt a barátnömmel , és gyakran csinálunk ilyet !! Ilyenkor ti minden egyes millimétert megmostok a másiknak beleértem a hüvelyt , himvesszöt , de még a végbélnyilást is !!! Nem butaságból kérdezem ezt , tényleg érdekel !! A régi barátnöimmel nem csináltunk ilyeneket !!!
2009. máj. 11. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sztem nagyon izgató ;) mi is terveztük a barátommal csak sajnos nálunk nehezen megvalósítható:(
2009. máj. 11. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Mi eddig háromszor csináltuk, nagyon jó volt :)

Nem hagytunk ki semmit ... mármint semelyik testrészt sem xD

2009. máj. 11. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen csinálom ezt a párommal. És nagyon élvezzük...És minden porcikát átfürdetünk.
2009. máj. 11. 21:16
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ !! de még egy kérdés !!! Fiúk !! Ilyenkor feláll a himveszötök ????
2009. máj. 11. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez milyen kérdés, az a legjobb :D. Csak ott amúgy ahol engedi, ha ezt nem tartod be ne csodálkozz ha feldugja neked a tusfürdőt kerezbe. De a legjobb utána beborulni az ágyba és összebújni... akkor már ugye a törölköző se kell :D
2009. máj. 11. 21:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szex után fürdünk akkor általában nem szokott felállni, egyéb esetben szinte mindig.
2009. máj. 11. 21:29
 7/11 A kérdező kommentje:
ésaz nem gáz hogy áll fürdés közben , nem romlik ezáltal a teljesitményed az ágyban ??? És feltennék mégegy kérdést mindenkinek a kádban szoktatok szexelni és hogyan ???
2009. máj. 11. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:

hát nálunk sarokkád van és abban el lehet férni, ha nem is túl kényelmesen, mégpedig lovagolni szoktam:P am mi nem fürdetjük meg egymást, azt mindenki magának csinálja, de szoktunk csak úgy feküdni a kádban és beszélgetni, bár annak biztos hogy simogatás, aztán meg szex lesz a vége:)

18/L

2009. máj. 11. 22:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Semmit nem változtat a teljesítményeden.Ugyan az, mintha az ágyban fekve kezdenétek a dolgot és közben állna.

Ha elég nagy a kád akkor simán jó, bár mi inkább csak elő/utójátékra használjuk a fürdést.

2009. máj. 12. 01:13
 10/11 anonim ***** válasza:
tudnék mit mesélni...:P a közös fürdőzés átcsapott valami másba....:) és folytatódott a szobában:) mindenkinek a fantáziájára bízom a dolgot:)
2009. máj. 15. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!