Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit kaptatok tavaly karácsonyra?

Figyelt kérdés
valami kreatívat szeretnék.. szerintetek egy közös kép nagyon elavult. úgy hogy a képkeretet valahogy a képekkel csinálnám meg és a kép helyére idézeteket vagy verseket tennék, írnék..és még valami parfümöt vagy valamit mellé? valami ehhez hasonló ötletek. jó ötleteket kérek szépen. előre is köszönöm.
2011. nov. 21. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
pénzt
2011. nov. 21. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
A parfüm jöhet, de az ilyen közös kép egy keretben vagy párnán vagy pólón nem szeretjük (szerintem beszélhetek többek nevében karácsonyra. Az ilyen inkább évfordulóra, vagy esetleg szülinapra jöhet szóba, de semmi féle képen sem karácsonyra. Én tavaly a barátnőmtől egy könyvet kaptam plusz magának vett egy brutál szexy fehérneműt, amit csak akkor vesz fel, amikor velem van és ez így tökéletes ajándék volt :D - ha majd szakítunk eltüzelem azt a fehérneműt, hogy másnál tényleg ne vegye fel :D
2011. nov. 21. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Trippert.
2011. nov. 21. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Végre rájött valaki, hogy a közös képes baromság mennyire szar ajándék.
2011. nov. 21. 23:52
 5/7 Ezio89 ***** válasza:
Ajándékot
2011. nov. 22. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsón elkapott a röhögés XD
2011. nov. 22. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:
gratulálok sok eszedvan -.-"
2011. dec. 11. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!