Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menekülök a párkapcsolatok elől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menekülök a párkapcsolatok elől?

Figyelt kérdés
20/L vagyok, 15-16-17 éves koromban rendszeresen volt barátom, de egyik sem tartott tovább 1 hónapnál, most csak azon csodálkozom hogy hogyan tudtam megőrizni az ártatlanságomat, de visszagondolva nagyon jól tettem, mert egyikük sem érdemelte volna meg, mert vagy megcsalt, vagy csak "azért" kellettem volna nekik. Nos az lenne a lényeg hogy 17 éves korom óta nincs barátom, se kaland se komoly. Legbelül érzem hogy már itt lenne az ideje egy társnak, de az eszemre hallgatok mindig, bár az is igaz h régebb is válogatós voltam, de a sok csalódás után még inkább az lettem, s így nem igazán keresem a fiukat ilyen téren(nem járok bulizni, egész nap itthon vagyok és várom az októbert, készülök az egyetemre, de stréber sem vagyok) Akik ismernek azt mondják félelemből csinálom mindezt, nem akarok újra csalódni szerintük, az utóbbi igaz,mert úgy érzem nem kell nekem olyan kapcsolat ami után futhatok a falnak, elég volt az a 3 év folyamatos csalódás.Tapasztalatból bőven elég, hogy tudjak ki a nekem való, s ki az aki komolyan venne. Most vagy semmilyent vagy jót. bár tudom hogy ha mindig itthon üllők akkor jó sem lesz, de ez másképp lesz ha egyetemre megyek!!! Vagy mégsem?
2009. máj. 11. 01:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az egyetemen, egy egyetemi klubban találkoztam a mostani barátommal, 2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem :)

Próbálj keresni valamilyen hobbit, ami érdekel, és keresni egy társaságot, klubot... És ne menj bele semmibe amíg úgy érzed, nem komoly.

Vagy talán csak nem a megfelelő emberek vesznek körül nagyrészt...

(én úgy voltam vele, hogy egye fene alapon lementem játszani az rpg-klubba - meg amúgy is fantasy rajongó vagyok - ahol később megismertem a barátomat, és kb 3 hónap múlva összejöttünk)

Szóval ne add fel!

2009. máj. 11. 01:29
 2/3 A kérdező kommentje:

feladni nem adom fel, csak meg akarok bizonyosodni hogy tényleg nem menekülök, hanem csak megfontolt vagyok, és nem az élvezetekre hajtok. Bár néha ezzel úgy érzem h nem élem az életem úgy ahogyan azt a velem egykorúak teszik.

koszi a komm.

2009. máj. 11. 01:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Megkomolyodtál, ennyi. Szerencsére már kiélted magad, és most már tényleg valami tartósabbra vágysz. Főleg, hogy túl vagy már azon a bizonyos bűvös 18-as korhatáron. Szerintem is itt a nyár, meg aztán az ősz, hamarosan rádmosolyog a szerencse.

Vagy úgy jársz, mint én: nekem s két évig nem volt barátnőm, és addig szinte naponta ettem magam azon, hogy miért nincs. Aztán lett egy, kb. egy hónapig. Akkor viszont rájöttem, hogy azért nem volt senkim, mert remekül megvoltam egyedül is, és azóta is.

2009. máj. 11. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!