Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek hány éves kor az ideális a gyerekvállalásra?
" Lehet, hogy régen 14 évesen szültek. De biológiailag akkor is minimum 18, mivel kell időre mire beáll az egész hormonrendszer."
Biztos van annyi tini terhesség, mert biológiailag alig lehetséges...
én szerintem 24-35 közt...bár sajnos a mai világba nem ez az elsődleges (ez is fontos persze) hanem az anyagi háttér...mert a semmibe nem szülhet az ember, hogy utána beadja valahova (sajnos a tv tele van ilyenekkel)...És mivel mki arra gyúr hogy megtudjon élni, így ez nagyon kitolódik, 30-35 vagy talán még affelé is....:(
L21
Én mondtam a 20-28-at.
Ezt tanultam általános iskolában biológiából. A 20 év a legidálisabb, mert fiatalabb korban nem biztos, hogy egyedül fel tudja a gyereket nevelni, még fiatalabbként pedig nincs normális hormonális rendszer. És persze az ember lányának annyi idős a petesejtje, ahány éves maga a nő.
Szóval 30 éves kor után is lehet szülni nyugodtan ,csak több káros hatás éri az anya testét, amit tovább örökíthet...
Én ezt tanultam anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!