Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nőnek hány éves kor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek hány éves kor az ideális a gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

" Lehet, hogy régen 14 évesen szültek. De biológiailag akkor is minimum 18, mivel kell időre mire beáll az egész hormonrendszer."

Biztos van annyi tini terhesség, mert biológiailag alig lehetséges...

2011. nov. 18. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem lehetséges. De egy 14 éves lány csak pár éve menstruál, még össze-vissza jön meg neki, kell neki idő mire helyreáll.
2011. nov. 18. 18:54
 13/18 anonim ***** válasza:

én szerintem 24-35 közt...bár sajnos a mai világba nem ez az elsődleges (ez is fontos persze) hanem az anyagi háttér...mert a semmibe nem szülhet az ember, hogy utána beadja valahova (sajnos a tv tele van ilyenekkel)...És mivel mki arra gyúr hogy megtudjon élni, így ez nagyon kitolódik, 30-35 vagy talán még affelé is....:(

L21

2011. nov. 18. 19:34
 14/18 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogy mikortól ideális. Biológiai szempontból tényleg 18-28 év a tökéletes. Igaz, hogy egy 14 éves lány már menstruál, de fizikálisan nem elég fejlett.
2011. nov. 18. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
ideális az nem feltétlen egyenlő az biológiaival....
2011. nov. 18. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Én mondtam a 20-28-at.

Ezt tanultam általános iskolában biológiából. A 20 év a legidálisabb, mert fiatalabb korban nem biztos, hogy egyedül fel tudja a gyereket nevelni, még fiatalabbként pedig nincs normális hormonális rendszer. És persze az ember lányának annyi idős a petesejtje, ahány éves maga a nő.

Szóval 30 éves kor után is lehet szülni nyugodtan ,csak több káros hatás éri az anya testét, amit tovább örökíthet...

Én ezt tanultam anno.

2011. nov. 18. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Én pedig az egyetemen tanulom ezt (orvosi) és egyetértek.
2011. nov. 18. 21:09
 18/18 anonim ***** válasza:
24-28 év közt
2011. nov. 19. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!