Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A barátomnak szeretnék venni karácsonyra elektromos borotvát. Melyiket ajánljátok? Szerintetek jó ötlet ajándéknak?
jó ajándék
de vehetsz vmi ruha félét
vagy egy üveg whiskit
parfümöt
Nem jó ötlet! Egyrész mindig félnapos borostát hagy másrészt kikészíti a bőrt! Minden nap- kétnaponta lehet nyüstölni! Nekem van, évek óta nem használom!
Inkább itt rendelj tökéletesen jó életem eddigi legjobb borotvája, pedig már inkább hatvan éves vagyok!
hmmm elég sok a rossz vélemény ezzel kapcsolatban :S
úgy gondoltam, hogy az elektromos borotva jobb mint a hagyományos ..de ezek szerint nem
Ki mire esküszik!
Valakink a villany, valakinek a hagyományos. Nem lehet egzakt módon eldönteni. Egyik haverom pl csak villanyt használ. Reggel fél perc alattt körbe brummogtatja az arcát és kész is. Én nem szeretem a villanyt. Ennyi.
De ha a barátod a villanyra esküszik akkor nyugodtan vegyél neki.
jó ajándék, nem tudom mennyit akarsz rá áldozni, de ne a legolcsóbb sz@rt vedd
sok ismerősöm philips-et használ, én is és elég jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!