Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a BIZTOS jelei, hogy tetszek egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Kérlek írjatok le minél többet!
2011. nov. 18. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak az a biztos jele, ha udvarolni kezd neked.
2011. nov. 18. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy megmondja, hogy járni szeretne veled. :) Egyébként az, ha megszólít és nem nagyon tud mit mondani, poénkodik, próbál vicces lenni, spontán megérint téged egy pillanatra, és szeretne veled lenni (pl. egy busszal megy veled haza, vagy ilyesmi).
2011. nov. 18. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajat tapasztalat- csak az abiztos jel, ha elhiv randira. Addig tok mindegy, hogy tetszel-e neki amig nem lep semmit.
2011. nov. 18. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem is nevezi randinak, de közös programokat szervez veled.
2011. nov. 18. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Valóban csak az a biztos ha mondja, tehát a 100%-ig biztosra csak ezt lehet mondani egyedül, de ha hosszasan a szemedbe néz és mosolyog az is szinte a biztossal egyenlő, vagy pont hogy egyáltalán nem néz a szemedbe, az utóbbi talán nem annyira egyértelmű, de az is elég nagy valószínűséggel jelentheti azt, hogy tetszel a fiúnak.
2011. nov. 18. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:

A szem , szerintem nagyon sok mindent elárul. Ha nincs sötét és a szemedbe néz , és ha pupilája kitágul az azt jelenti h érdeklődik irántad.Figyeli hogy mit mondasz , vagy a térde feléd néz mikor ül, meg a lábfeje is.Ha a közeledbe van hangosabban beszél a barátaival , hogy magára vonja a figyelmedet.

Ezeket az interneten olvastam .Én már jó sokszor észrevettem fiukon h tetszek neki, hogy már kezdek kételkedni a jó felismerési képeségembe , mert már gynausan sok fiun látok jeleket.

2011. dec. 3. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!