Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este jogosan balhéztam?
Barátnőmmel este szexre készültünk, mire ő nyűgös lett. Kértem, hogyha szexet akar, akkor legyen már szíves mutatni a kedvét is és emelje meg magát, mert arra is lusta volt, holott ő ígérte a szexet. Rá másztam mint férfi, hogy izgassam kicsit, mire ő a herémbe térdelt egy jókorát, amire azt mondta , hogy véletlen volt. akkor elment a kedvem nagyon az egésztől és fogtam magam felkeltem és megmondtam neki, hogy hogy lehet ennyire lusta és pofátlan velem. Elkezdett nagyon sírni, én meg sajgó farokkal álltam ott, de annyira elborult az agyam, hogy sok rondát mondtam neki a fogyatékos pics@tól mindent ami jött, de nem vagyok ilyen, csak mindent én csinálok itthon helyette én főzök, takarítok a seggét kinyalom magyarán ő meg szex előtt se képes megemelni a valagát. Türelmes vagyok és kedves, de nagyon kiborultam, mellesleg mikor azt mondtam neki, hogy fogyatékos egy nagyot belém rúgott a lábamba és üvöltve sírt. Velem volt a gond vagy hol a gond?
23/F
szerintem is valamelyest jogos volt, de nem ebben a megnyilvánulási módban...de szerintem SOS-ben beszéljétek meg a dolgokat, mert ez így nem állapot szerintem...
L21
Szerintem a legfelháborítóbb az, hogy el tudod képzelni a barátnődről, hogy csak úgy tökön térdelne, ha valami nem tetszik.
Szerintem is rossz lehet a kapcsolatotok, mert számon kéred rajta a szexet, és be is szólsz neki, hogy vágjon jó képet, ha egyszerűen el ment a kedve. Lehet, hogy tettél valamit, ami időközben elvette, vagy csak valami rossz az eszébe jutott, te meg még erőlteted..
Igaza van mindenkinek, miért csinálsz helyette mindent a házkörül? Persze ha mondjuk ő dolgozik, vagy tanul, te meg csak otthon vagy egész nap, akkor jogos, hogy te csinálod az otthoni dolgokat. Viszont ha úgy gondolod, hogy a nő dolga a házimunka, és csak most csináltál meg helyette egy két dolgot, akkor ezen gyorsan kéne változtatni. Borzasztó, hogy házimunkáért cserébe szexet vársz.
Érthető, hogy sértődött voltál, mert hopponmaradtál, de odafigyelhetnél, hogy beszélsz a barátnőddel, mert én biztosan megfontoltam volna a lelépést, ha fogyatékos pics*nak hív a barátom, csak mert ideges.
A barátnőd sem normális, hogy belédrugott..
Amúgy biztos, hogy az elkényeztetése nem hat ki a szexre, azért, mert valakire főznek, még nem fog kiterítve feküdni az ágyon. Egyszerűen nem volt kedve és kész. (ha az első eset volt, akkor még nincs veszve minden, de ha a sokadik, akkor semmi nem stimmel a kapcsolatotokban, váltani kéne..)
Szerintem se vitatkozz a szex miatt, mert az szánalmas.
A mondandódból nem jön át teljesen, de ha Te mindent megcsinálsz helyette (Hölgyeim, a házimunka igenis a nőknek való, de ez nem azt jelenti, hogy mi, faszik ne segíthetnénk, sőt, néha kell is, főleg ha az asszonka már nagyon fáradt, node azért álljon meg a menet, mi nem küldünk ki titeket autót szerelni, szóval lehet lepontozni :)), és ő még a szexhez sem járul hozzá, akkor az azt jelenti, hogy nem sokat tesz hozzá az életedhez. Akkor minek vagy vele?
Jól tetted, hogy balhéztál, de a stílusod szerintem nem volt OK., ha üvöltözöl, vagdalkazol, magadat alázod meg előtte. Máshogy is kifejezheted a dühödet.
Türelmes vagy és kedves, de a barátnődet azért le fogyatékos p*csázod...ahham...
Ha engem a barátom ilyen jelzőkkel illetne, már mehetne is amerre lát.
Amúgy meg lehet, hogy sok mindent megteszel érte/neki, de az írásodból úgy látom, hogy ez nálad egyfajta "barterolás", tehát te főzöl, takarítasz stb. és cserébe neki mindig szexre készen kell lennie számodra, mint valami ellenszolgáltatás.
Már bocs, de ez nem egy normális párkapcsolat.
Szerintem nem jogos, hogy kiakadtál, főleg nem, hogy úgy beszéltél vele, ahogy.
Én még jól képen is töröltelek volna, pedig nem vagyok egy agresszív lány.
Ő nem egy gép, hogy bedobod a dugás érmét és működik is.
Vegyél egy guminőt basszus, ha erre vágysz.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!