Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak olyan sokáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan sokáig együtt a lányok a papucs srácokkal?

Figyelt kérdés

Jó szándékú kedves lányok is. Rengeteg ilyen párt látok a környezetemben. Ezeknél általában az a közös, hogy a lány mindig szép meg bulizós, sok ismerőssel, a srác pedig nem azt mondom, hogy tipikus lúzer, de csendes, visszahúzódó, kevés ismerőssel, nem jár el bulizni, nem is jó tanuló.

Az egyik ilyen párnál nemrég tudtam meg, hogy a lány 2 év alatt 30(!!!) különböző sráccal csalta meg a barátját. Azóta is együtt vannak, mióta kiderült ez a barátja számára(1 éve kb.). A lány nem hagyta ott, a srác meg nem akarja kidobni, mert soha máskor nem lenne ilyen jó nője.

Más párok életéről nem tudok ilyen durva dolgokat, de a többieknél is a srác nagyon alá van rendelve a barátnőjének(még ha a barátnője amúgy jószándékú is).

Arra vagyok kíváncsi, hogy a lányoknak miért jó egy ilyen kapcsolat? Miért nem szakítanak a barátjukkal, ha külső szemmel is látni, hogy mekkora alá-fölérendeltségi viszony van a kapcsolatukban?

2011. nov. 17. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lemaradt: Az igazság az sok manapság a szürke kis átlagos csaj,akikben a nőiesség szikrája sincs meg,sajnos ezt látom,itt háj,ott narancsbőr,rövid haj.

És ha kapunk egy nőies nőt akkor örülünk neki,én a visszahúzódó csajoktól mászok falra,semmit nem lehet velük kezdeni.

2011. nov. 19. 20:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Jah meg a szexben nyújtott teljesítmény sajnos az is hagy némi kívánni valót maga után.Mit kezdek egy ,,rendes csaj"-al ha nem akar orálisan kielégíteni,mert az fújjj,vagy nem figyel oda az alakjára,mert fogadjam el így is.Ezekkel nem lehet semmit csinálni csak lelépni,egy belevaló nőhöz.
2011. nov. 19. 20:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel azért maradtam együtt az ilyen típusú pasimmal, mert sajnáltam szakítani vele. Imádott, és nem én akartam az lenni, aki összetöri a szívét, hiába nem szerettem már.

Utólag belátom, hogy rossz ötlet volt. Még csak jobban szenvedett, amikor szakítottunk.

2011. nov. 19. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
20:05 Ez mondjuk logikus is, nem is gondoltam rá. Becsülendő, hogy ilyen jószívű vagy, de nem egy jó tulajdonság, csak hátrányod van belőle.
2011. nov. 19. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem valakiből együtt maradni pusztán szánalomból, aztán később még nagyobbat rúgni bele, egyáltalán nem jó tulajdonság. Jobb az elején tisztázni a dolgokat, így talál magának olyas valakit, akinek tényleg fontos.
2011. nov. 20. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!