Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak olyan sokáig együtt a lányok a papucs srácokkal?
Jó szándékú kedves lányok is. Rengeteg ilyen párt látok a környezetemben. Ezeknél általában az a közös, hogy a lány mindig szép meg bulizós, sok ismerőssel, a srác pedig nem azt mondom, hogy tipikus lúzer, de csendes, visszahúzódó, kevés ismerőssel, nem jár el bulizni, nem is jó tanuló.
Az egyik ilyen párnál nemrég tudtam meg, hogy a lány 2 év alatt 30(!!!) különböző sráccal csalta meg a barátját. Azóta is együtt vannak, mióta kiderült ez a barátja számára(1 éve kb.). A lány nem hagyta ott, a srác meg nem akarja kidobni, mert soha máskor nem lenne ilyen jó nője.
Más párok életéről nem tudok ilyen durva dolgokat, de a többieknél is a srác nagyon alá van rendelve a barátnőjének(még ha a barátnője amúgy jószándékú is).
Arra vagyok kíváncsi, hogy a lányoknak miért jó egy ilyen kapcsolat? Miért nem szakítanak a barátjukkal, ha külső szemmel is látni, hogy mekkora alá-fölérendeltségi viszony van a kapcsolatukban?
Lemaradt: Az igazság az sok manapság a szürke kis átlagos csaj,akikben a nőiesség szikrája sincs meg,sajnos ezt látom,itt háj,ott narancsbőr,rövid haj.
És ha kapunk egy nőies nőt akkor örülünk neki,én a visszahúzódó csajoktól mászok falra,semmit nem lehet velük kezdeni.
Én speciel azért maradtam együtt az ilyen típusú pasimmal, mert sajnáltam szakítani vele. Imádott, és nem én akartam az lenni, aki összetöri a szívét, hiába nem szerettem már.
Utólag belátom, hogy rossz ötlet volt. Még csak jobban szenvedett, amikor szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!