Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolni?

Figyelt kérdés
Én nagyon izgulok mert hamarosan elcsattan az első csók és azt sem tudom hogyan kell smárolni vagy nem smárolni mert ezt nem tanítják az iskolában nem irtok felméröt belőle nem feleltetnek és nem is tudod gyakorolni ha nem tudod hogy kel
2009. máj. 10. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:

az első csók előtt senki sem tudja, hogy hogyan kell. :)

MAjd úgymond 'ráérzel' és belejösz. :) Arra vigyázz, hogy ne nyálazz nagyon. :D

2009. máj. 10. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Majd adja magát, hidd el! Én még az első csókom előtt sokszor elképzeltem, hogy vajon hogy működik. És nem tévedtem! :) 15 éves voltam akkor! (F)
2009. máj. 10. 19:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Ok de a tapasztaltak hogyan csináljak mert nem akarom hogy az akivel megesik egy tapasztalt is lehet s majd mindenkinek azt mondja mien szarul csókolok
2009. máj. 10. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, tartsd vele a tempót. Ha érzed hogy hajol feléd te is tedd zt, ha átdugja a nyelvét, dugd te is, ha elkezdi mozgatni, ugyanúgy te is kezd el. Mintha a tükörképe lennél. Közbe átkarolhatod a nyakát, vagy megfoghatod az arcát, hogy érzékibb legyen.

Ennél több jó tanácsom nincs. Te is tudod hogy nem tanítják. Én is féltem elsötöl, de nem tudom minek. :) Leszólni meg ugye fog, föleg ha tudja hogy kezdö vagy. Lehet hogy segíteni fog. :)

2009. máj. 10. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a jó csók, és mindenkinek megvan a maga stílusa. Amíg az ember a sajátját kifejleszti, addig jó sokat kell gyakorolni. Olyan is van, aki a nyálasat szereti. Nekem is mondták már, hogy jól csókolok, és azt is, hogy nem. Pedig semmit nem csináltam másképp. Akit szeretsz, annak a csókját is szeretni fogod, és fordítva! :)
2009. máj. 10. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:

na jó

akkor most egy naturalista és részletes leírás következik:D

16 éves vagyok és kb 12 évesen csókolóztam először. nem volt valami jó, ezért a következőnél már tudtam hogy mi kéne ahhoz, hogy jó legyen:D!

Szóval úgy műküdik jó esetben, hogy egy (lehetőleg) másik nemű és hasonló korú személlyel jól érzed magad. Fizikailag is közel kerültök egymáshoz, pl hirtelen pont egyás felé fordultok, aztán te vagy a másik odaérinti az ajkait a tiédhez. Aztán itt következik pl. egy testhelyzet váltás, pl átkarolod, megfogod a nyakát, stbstb és akkor lehet, hogy további szájrapuszik jönnek, de utána már mind a ketten kinyitjáok egy kicsit a szátokat és következik az igazi nyelves csók. természetesen nem úgy kell mint egy pórszívó, hanem néha abbahagyod és hátrébb hajolsz, de utána vissza és puszi, csók, nyelv, simogatás, stb stb stb

akinek ez nem elég, annak írok majd egy könyvet amit magával vihet, vagy videót csinálok vagy nemtudom:)))

sok sikert, nagyon jó lesz hidd el, alig akarod majd abbahagyni! :)

2009. máj. 10. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
én is paráztam előtte nagyon, mindenkit kérdeztem hogyan kell, leírásokat kerestem....elcsattant az első csók. Borzalmas volt :D és sajnos a mai napig visszahallom, hogy az illető azt terjeszti rólam, hogy szarul smárolok...
2009. máj. 10. 20:30
 8/8 anonim válasza:
szájjaaaaaaaaaaal
2010. febr. 2. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!