Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem hogy nem foglalkozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy nem foglalkozom már vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác. én lány létemre próbáltam közeledni felé, több éve ismerjük egymást, de ismerősként csak,baráti viszonyban nem vagyunk. Nincs barátnője sem. Egy ideje elkezdett tetszeni ( jó két év után) és elkezdtem ezt a tudtára hozni, mindenfélével próbálkozni, de csak picit lett közvetlenebb, pl. hozzámszólt magától is. Szóval a lényeg hogy előrébb nem nagyon jutottunk.. Aztán most eldöntöttem hagyom az egészet a fenébe,nyilván az ember nem fut hosszabb távon oylan után aki nem foglalkozik vele vagy nem kezdeményez. Szerintetek jól tettem hogy hagytam? Szinte naponta látjuk egymást, bár most egy hétig nem, de már egyáltalán nem próbálkozok semmivel.Talán belefáradtam. Ti is hagynátok?
2009. máj. 10. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Jol tetted!

En is jartam mar igy ahogy te! Nem bantam meg! Azota van egy aranyos volegenyem, a masik eszembe sem jut! :)

2009. máj. 10. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
42%

ha bejön hülye lennék hagyni

lehet h nekio több idő kell mire megteccel enki

2009. máj. 10. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb te fogsz belefáradni a próbálkozásba, és hagyod majd magadtól is.
2009. máj. 10. 14:24
 4/4 Voguelilias ***** válasza:

Igen valószínűleg meguntad azt, hogy hiába tetszik és hiába szeretnél vele lenni de ő nem veszi észre a szándékod! Lehet, hogy az lenne a jó megoldás ha amikor ketten vagytok elmondod neki, hogy tetszik és próbáltad a tudtára hozni amit ő nem vett vagy nem akart észre venni. Ha meg olyan félénk, hogy nem mert hozzád szólni se nagyon akkor érthető, hogy nem közeledik. Veszteni valód nincs, úgy hogy szerintem mond el neki az érzéseidet.

18/L

2009. máj. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!